Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 43379)
    (2009) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Литвин, Інна Іванівна
    В основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва здобних сухарів з підвищеною біологічною цінністю,розширити асортимент виробів,забезпечити їх високу та стабільну якість. Експериментально досліджено, що ультрафіолетове випромінювання позитивно впливає на активність дріжджів. Під дією ультрафіолетового випромінювання активність дріжджів підвищується, внаслідок чого збільшується газоутворююча здатність. The basis of the utility model sets the task of creating a method of manufacture of rusks with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality. Is investigated experimentally that ultraviolet radiation, a positive effect on the activity of the yeast. Under the influence of ultraviolet radiation activity of yeast increases, resulting in increased aerogenousability.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 55122)
    (2010) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Жованик, Оксана Валеріївна
    В основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва сухарів здобних з підвищеною біологічною цінністю, розширити асортимент виробів, забезпечити їх високу і стабільну якість, за рахунок обробляння тіста перед бродінням рентгенівським опромінюванням (λ=1,542∙10)τ=5-10 хв. The basis of the utility model tasked with creating a mode of production of crackers with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality, at the expense of processing of the test before fermentation x-ray irradiation (λ=1,542∙10)τ=5-10 min.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 66627)
    (2012) Устинов, Юрій Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Угро, Ольга Петрівна
    В основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва здобних сухарів з підвищеною біологічною цінністю, розширити асортимент виробів, забезпечити їх високу та стабільну якість. Експериментально досліджено, що ультрафіолетове випромінювання позитивно впливає на активність дріжджів. Під дією ультрафіолетового випромінювання λ=633нм τ=10-15 хв. активність дріжджів підвищується, внаслідок чого збільшується газоутворювальна здатність. The basis of the utility model tasked with creating a mode of production of crackers with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality. Is investigated experimentally that ultraviolet radiation, a positive effect on the activity of the yeast. Under the action of ultraviolet radiation λ=633nm τ=10-15 min. the activity of yeast increases, resulting in increased aerogenousability.
  • Ескіз
    Документ
    Сухарі “Potato`s” (Патент на корисну модель № 68233)
    (2012) Устинов, Юрій Васильович; Крамаренко, Марина Володимирівна; Охріменко, Валентина Вікторівна
    В онову корисної моделі поставлена задача збагатити сухарі мікроелементами (К), розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок сухого картопляного пюре в оптимальному його співвідношенні з рецептурними компонентами. The basis of the utility model tasked enrich crackers microelements (K), to expand its range of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of dry mashed potatoes in the optimal its relation with prescription components.
  • Ескіз
    Документ
    Сухарі з оздоровчими властивостями (Патент на корисну модель № 56318)
    (2011) Устинов, Юрій Васильович; Марченко, Людмила Вікторівна; Ковалюк, Оксана Анатоліївна
    В оcнову корисної моделі поставлена задача розробити сухарі з оздоровчими властивостями, розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок пюре топінамбура при внесенні якого вироби збагачуються вітамінами та зменшується кількість цукрози. The basis of the utility model tasked to develop crackers with wellness properties, expand the assortment of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of topinamburs puree, in making of which products are enriched with vitamins and reduced the number of sucrose.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування тіста (Патент на винахід № 59313)
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Стабнікова, Олена Всеволодівна; Іванов, Володимир Миколайович; Устинов, Юрій Васильович; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна
    Спосіб приготування тіста, що включає введення дріжджового препарату та заміс тіста, який відрізняється тим, що у процесі замісу тіста додатково вводять добавку солоду, збагаченого селеном у кількості 2-4% до маси борошна в тісті.