Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на винахід № 114020)(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВинахід відноситься до екструзійному кормовому продукту, що містить подрібнене зерно кукурудзи та пшениці, причому кормовий продукт додатково містить лляний екстракт на основі сироватки.The invention relates to an extrusion feed product containing crushed corn and wheat grain, and the forage product further comprises a serum-based flax extract.Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на корисну модель № 105132)(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаЕкструзійний кормовий продукт, складається з подрібненого зерна кукурудзи та пшениці, та додатково використовують лляний екстракт на основі води. An extruded feed product consisting of crushed corn and wheat grain and additionally uses a flax extract based on water.Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на корисну модель № 104339)(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаЕкструзійний кормовий продукт складається з подрібненого зерна кукурудзи та пшениці, лляного екстракту на основі сироватки. The extruded feed product consists of crushed corn and wheat grain, flaxseed extract based on serum.Документ Гранульований кормовий продукт (Патент на корисну модель № 104338)(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаГранульований кормовий продукт складається з подрібненого зерна кукурудзи та пшеничних висівок, лляного екстракту на основі сироватки. Granulated feed product consists of crushed corn and wheat grains bran, flaxseed extract based on serum.Документ Гранульований кормовий продукт (Патент на винахід № 114019)(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаПатент на винахід. Винахід стосується гранульованого кормового продукту, що містить подрібнене зерно кукурудзи та пшеничні висівки, причому кормовий продукт додатково містить лляний екстракт на основі сироватки. Patent for invention. The invention relates to a granular feed product comprising crushed corn and wheat grains, the feed product further comprising a serum-based flax extract.Документ Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на корисну модель № 101357)(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВ основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.Документ Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на винахід 109869)(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВ основу винаходу покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.Документ Спосіб виробництва козинаків (Патент на винахід № 104404)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Арутюнян, Анна Рудіківна; Фурманова, Юлія ПетрівнаЗаявлено спосіб виробництва козинаків, який включає одержання цукрового сиропу, з додаванням лимонної або молочної кислоти, утворення карамелі, змішування ядер смакового наповнювача з карамельною масою, додавання цільових добавок та охолодження, причому при уварюванні цукрового сиропу використовують масло вершкове в кількості 5-20 % від маси цукру, а як смаковий наповнювач використовують насіння льону, попередньо обжареного при температурі 150-220 °C. A method for making kozinaki is applied, it includes obtaining a sugar syrup, adding citric or lactic acid, forming caramel, mixing kernels of flavour filler with the caramel mass, adding basic additives and cooling. While boiling up the sugar syrup, butter is used in an amount of 5-20 % of sugar mass, and linseed, preliminary fried at a temperature of 150-220 °C is used as the flavour filler.Документ Спосіб виробництва соєвого молока з льоном (Патент на корисну модель № 83990)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва соєвого молока з льоном, що дозволяє, використовуючи новий компонент надати йому підвищеної біологічної і поживної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of soya-based milk and line production that allows using new component to add it heightened biological and nourishing value.Документ Спосіб одержання льняного напою (Патент на корисну модель № 83981)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія ВікторівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of linseed drink production that allows using linseed to add it a novel consumer properties.