Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на корисну модель № 94925)
    (2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на винахід № 111508)
    (2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна
    Жувальна карамель функціонального призначення містить ізомальт, фруктозу, желатин, лимонну кислоту, борошно зародків пшениці, аскорбінову кислоту.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Повх, Тетяна Михайлівна
    Формула корисної моделі: розроблено рецептуру м'ясних котлет з зародками пшениці, які містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно сухарне, сіль, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно на підсипку, яйця, цибулю та воду на гідратацію водоростей, які відрізняються тим, що додатково включають зародки пшениці, солод квасолі та воду на гідратацію зародків пшениці у наступному співвідношенні, мас. %: м'ясо куряче 25,0-30,0 свинина напівжирна 25,0-30,0 зародки пшениці 2,0-4,0 вода на гідратацію зародків пшениці 4,0-8,00 солод квасолі 3,0-4,0 яйця 5,0-10,0 цибуля 5,0-10,00 масло вершкове 1,0-2,0 борошно сухарне 2,0-3,0 борошно на підсипку 2,0-3,0 водорості ламінарії 1,0-3,0 вода на гідратацію водоростей 5,0-7,0 сіль кухонна 1,0-1,3. Formula useful model: development of meat meatballs recipe with wheat germ, which contain chicken meat, pork bold, rusks flour, salt, seaweed kelp, butter, flour for addition, egg, onion and water for hydration algae that differ that additionally include wheat germ, malt beans and water for hydration of wheat germ in the following proportions, by weight. %: chicken meat 25,0 - 30,0 pork bold 25,0 - 30,0 wheat germ 2,0 - 4,0 water for hydration wheat germ 4,0 - 8,00 malt beans 3.0 - 4.0 eggs 5,0 - 10,0 onion 5,0 - 10,00 butter 1.0 - 2.0 flour rusks 2.0 - 3.0 flour for addition 2.0 - 3.0 seaweed kelp 1,0 - 3,0 water for hydration 5,0 - 7,0 algae salt 1.0 - 1.3.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса «Дієтична» (Патент на корисну модель № 80657)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович
    Розроблено варену ковбасу, що містить яловичину жиловану 1-го сорту та свинину напівжирну подрібнену, молоко сухе знежирене, кухонну сіль, цукор пісок, перець чорний мелений, перець духмяний та часник, яка відрізняється тим , що додатково містить зародки пшениці та пектин яблучний. Have been developed recipe of cooked sausages that containing beef 1st grade and bolded chopped pork, milk powder, salt, sugar, black pepper, allspice and garlic. Cooked sausage is different in that the comprising wheat germ and apple pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент України на корисну модель № 76282)
    (2012) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Згурський, Андрій Володимирович
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного, що включає приймання, сортування, мийку, очищення, подрібнення та бланшування овочевої сировини, підготовку та змішування рецептурних компонентів, пастеризацію, охолодження, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива, який відрізняється тим, що як овочева сировина використовується гомогенізоване при тиску 15-20 МПа після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці 25-30 хв пюре з гарбуза, в яке перед змішуванням рецептурних компонентів додають гідратовані при температурі 40-45 °С протягом 25-30 хв та гомогенізовані при тиску 10-15 МПа зародки пшениці в кількості 1,5-3,5 мас. %. Method of ice cream vegetables and wheat, which includes receiving, sorting, washing, cleaning, chopping and blanching raw vegetables, preparing and mixing prescription components, pasteurization, refrigeration, storage and fryzeruvannya mixture, filling, hardening, packaging and storage of ice cream, wherein that is used as a vegetable raw homogenized at a pressure of 15-20 MPa after termokyslotnoho hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms at pH 2,7-3,3, temperature 80-85 ° C and 25-30 min excerpt pumpkin puree, in which before mixing prescription hydrated components are added at 40-45 ° C for 25-30 min and homogenized at a pressure of 10-15 MPa wheat germ in the number of 1.5-3.5 wt. %.