Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб вилучення сахарози з бурякової стружки (Патент на корисну модель № 101674)(2015) Пономаренко, Віталій Васильович; Хитрий, Ярослав СергійовичСпосіб вилучення сахарози з бурякової стружки, що передбачає попереднє оброблення бурякової стружки та протитечійне її екстрагування сульфітованою та жомопресовою водою,причому попереднє оброблення бурякової стружки відбувається відпрацьованим газом з сульфітаційних установок.Документ Аппарат для ошпаривания свекловичной стружки (Авторское свидетельство № 1703700)(1992) Серегин, Александр Александрович; Рогальский, Сергей Владимирович; Балакан, Сергей Анатольевич; Кухар, Владимир Николаевич; Пушанко, Николай НиколаевичИзобретение относится к сахарной промышленности, а именно к аппаратам для предварительной тепловой обработки свекловичной стружки. Цель изобретения - более полное денатурирование протоплазмы клеток и предотвращение перегрева стружки. The invention relates to the sugar industry, namely to devices for pre-heat treatment of beet chips. The aim of the invention - a more complete denaturation of cell protoplasm and prevent overheating chips.Документ Спосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20730)(2007) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Дубовець, Олена Володимирівна; Колчинський, Євгеній Володимирович; Кляйнер, Пилип АрнольдовичСпосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і безперервне подавання піногасника в апарат, який відрізняється тим, що як піногасник використовують кремнійорганічний піногасник у кількості 0,05-0,20 кг на 100 т буряків.Документ Спосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20729)(2007) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Дубовець, Олена Володимирівна; Колчинський, Євгеній Володимирович; Кляйнер, Пилип АрнольдовичСпосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим , що як дезінфектант використовують антисептик на основі цитросайду у кількості 0,0001 - 0,0002 % до маси буряків (0,1 - 0,2 кг на 100т буряків).