Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва масляної пасти (Патент України на винахід № 125303)(2022) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Миколів, Іван МихайловичВинахід стосується способу виробництва масляної пасти, який включає отримання високожирних вершків, їх нормалізацію, перетворення високожирних вершків у масло, гомогенізацію, при якому проводять отеплення отриманого вершкового масла шляхом термостатування при температурі 20-24 °C до досягнення температури всередині моноліту вершкового масла 10-12 °C, причому процес приготування стабілізаційної композиції для масляної пасти проводять змішуванням сухих компонентів із попередньо підігрітим до температури 38-42 °C знежиреним молоком або маслянкою, або молочною сироваткою, після чого суміш нагрівають при постійному перемішуванні до температури 78-82 °C, а потім охолоджують до температури 18-22 °C, фільтрують і доохолоджують до температури 10-12 °C, потім проводять внесення стабілізаційної композиції для масляної пасти в отримане вершкове масло, механічну обробку протягом 10-14 хв при температурі 20-24 °C, фасування, термостатування масляної пасти при температурі 0-5 °C протягом 24-72 год.Документ Склад солодковершкової масляної пасти (патент на корисну модель № 112161)(2016) Поліщук, Галина Євгеніївна; Подковко, Оксана Анатоліївна; Яковлева, Світлана РусланівнаСклад солодковершкової масляної пасти містить жирову основу, сухе знежирене молоко, емульгатор. Як жирову основу використовують молочний жир масла вершкового. Як емульгатор застосовують жиророзчинні емульгатори "Естер-А11 та полігліцерол полірицинолеат 03, додатково додають знежирене молоко 1,0 %. Composition Sweet oil contains fatty paste base, skimmed milk powder, emulsifier. As used fat-based fat dairy butter. As used emulsifier soluble emulsifiers "Ester-A11 and polihlitserol polirytsynoleat 03 additionally added 1.0% skim milk.Документ Склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 85510)(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Буравець, Катерина БорисівнаРозроблено склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет з гарними органолептичними та профілактичними властивостями. Developed butter pasta for diabetics with good organoleptic characteristics.Документ Склад масляної пасти із порошком буряку червоного столового (Патент на корисну модель № 84518)(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРозроблено рецептуру масляної пасти із порошком буряка червоного столового. It was develeped the recipe of butter paste with red beet powder.