Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання бурякової стружки (Деклараційний патент на корисну модель №110792)(2016) Люлька, Дмитро Миколайович; Пономаренко, Віталій Васильович; Пушанко, Микола Миколайович; Люлька, Олександр МиколайовичСпосіб отримання бурякової стружки передбачає різання цукрових буряків під дією відцентрової сили на нерухомих ножах. В зону різання подається відпрацьований сатураційний газ з апарата І сатурації при температурі 75…80 °C та концентрацією СО2 10…15 об. % або з апарата II сатурації при температурі 95…102 °C та концентрацією СО2 12…17 об. %. The method of obtaining beet shavings involves the cutting of sugar beets under the action of centrifugal force on the fixed knives. The extraction gas from the apparatus I of carbonation at a temperature of 75 ... 80 ° C and a concentration of СО2 10 ... 15 volts is supplied to the cutting zone. % or from the apparatus of II saturation at a temperature of 95 ... 102 ° C and a concentration of СО2 12 ... 17 vol. %Документ Спосіб вилучення сахарози з бурякової стружки (Патент на корисну модель № 101674)(2015) Пономаренко, Віталій Васильович; Хитрий, Ярослав СергійовичСпосіб вилучення сахарози з бурякової стружки, що передбачає попереднє оброблення бурякової стружки та протитечійне її екстрагування сульфітованою та жомопресовою водою,причому попереднє оброблення бурякової стружки відбувається відпрацьованим газом з сульфітаційних установок.Документ Похилий дифузійний апарат (Патент на винахід № 23792)(1998) Серьогін, Олександр Олександрович; Вінник, Іван Йосипович; Кухар, Володимир Миколайович; Адаменко, Валерій Прокопович; Серьогіна, Лілія КирилівнаПохилий дифузійний апарат, який відрізняється тим, що між витками шнеків установлені лопаті, які мають верхню з передньою площинною ділянкою і нижню робочі поверхні, а в задній частині - верхню площинну ділянку, розташовану під кутом 0-30° до передньої площинної ділянки, що підтримується ребром жорсткості. Advancing the diffusion apparatus, characterized in that between the turns screw mounted blades that are top of their flatness front portion and a lower working surface, and in the rear - upper planar portion located at an angle of 0-30 ° to the front of plane areas supported stiffeners.Документ Спосіб отримання бурякової стружки (Патент на корисну модель №86656)(2014) Адаменко, Андрій Прокопович; Адаменко, Павло Андрійович; Люлька, Олександр МиколайовичСпосіб отримання бурякової стружки шляхом різання буряків ножами в бурякорізці, який відрізняється тим, що різання буряків виконується ножами з зигзагоподібною ріжучою частиною та ножами з прямолінійною ріжучою частиною, які послідовно чергуються в бурякорізці. A method for producing sugar beet cossettes by cutting the beets inside beet slicer, characterized bybeets are cut with knives with winding cutting edge (knives of keningsfeld type) and knives with flat cutting edge (flat knives), that are alternating in knive chassis.Документ Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 70735)(2004) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Решетняк, Людмила Расуловна; Решетняк, Ірина Сергіївна; Тетеріна, Світлана МиколаївнаСпосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що в якості дезінфектанту використовуються кормові антибіотики в кількості 2 – 3 кг/100т перероблених буряків. Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant forage antibiotics used are in an amount 2 – 3 kg/100 tons the done beet.Документ Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини (Деклараційний патент на винахід № 58320)(2003) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Гусятинський, Микола Володимирович; Тетеріна, Світлана МиколаївнаСпосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини, що включає обробку води газоподібним діоксидом ciрки, який відрізняється тим, що після обробки води газоподібним діоксидом ciрки вводять коагулянт дигідроксосульфат алюмінію в кількості 0,02-0,08 % до маси води. Method of preparation of feedwater for extracting of saccharose from sugar-beet raw material, that includes of water treatment dioxide sulphur, that differs in that after treatment of water gaseous dioxide of sulphur enter the coagulant sulfate of aluminium in an amount 0,02-0,08 to mass of water.Документ Спосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20730)(2007) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Дубовець, Олена Володимирівна; Колчинський, Євгеній Володимирович; Кляйнер, Пилип АрнольдовичСпосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і безперервне подавання піногасника в апарат, який відрізняється тим, що як піногасник використовують кремнійорганічний піногасник у кількості 0,05-0,20 кг на 100 т буряків.Документ Спосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20729)(2007) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Дубовець, Олена Володимирівна; Колчинський, Євгеній Володимирович; Кляйнер, Пилип АрнольдовичСпосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим , що як дезінфектант використовують антисептик на основі цитросайду у кількості 0,0001 - 0,0002 % до маси буряків (0,1 - 0,2 кг на 100т буряків).