Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій термічного оброблення м’ясопродуктів (патент на корисну модель № 133854)
    (2019) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для термічного оброблення м’ясопродуктів, що містить теплоізольовану камеру, припливний і витяжний повітроводи, вентилятор і калорифер, який відрізняється тим, що теплоізольована камера має чотири бічні звужені до низу профільовані короби, встановлені з можливістю знімання, в кожному коробі встановлено калорифер вздовж бічної стінки, в нижній частині короба розміщені щілинні канали. A device for the heat treatment of meat products comprising a heat insulated chamber, an inflow and exhaust air duct, a fan and a heat sink, characterized in that the insulated chamber has four lateral narrowed bottomed profiled boxes, arranged with a possibility of removal, each box is equipped with an air heater along the side walls, in the bottom of the box are located slot channels.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 116506)
    (2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів містить камеру, транспортер всередині камери для переміщення рам з продуктом, кондиціонер і димогенератор. Додатково встановлена система пульсуючого повітророзподілення, яка містить вентилятор, припливного повітропроводу, двох повітророзподільних каналів, механізму перемикаючого подачу повітряного або димоповітряного середовища в повітророзподільні канали, заслінок і витяжного каналу. The device for heat treatment of sausage products contains a camera, a conveyor inside the camera for the framing of frames with the product, air conditioning and a smoke generator. An additional system of pulsating air distribution, which contains a fan, an inflow air line, two air distribution channels, a mechanism for switching the supply of air or smoke air to the air distribution channels, the damper and the exhaust duct.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 106974)
    (2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарки, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції охолодження розташована зрошувальна система розподілення холодоносія, що являє собою розпилюючі насадки для холодної води з можливістю охолодження ковбасних виробів до температури 28-32 °С протягом 25-30 хв. The device for heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into sections of roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the cooling section, there is an irrigation system for distributing the refrigerant, which is a spray nozzle for cold water with the ability to cool sausage products to a temperature of 28-32 °C for 25-30 minutes.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 100892)
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарювання, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції варки додатково розташована ємність з водою з температурою 82-85 °С, в яку занурюються носії ланцюгового транспортера з ковбасними виробами. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into a section for roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the boiling section, there is an additional container with water at a temperature of 82-85 °С, in which the carriers of the chain conveyor with sausage products are immersed.
  • Ескіз
    Документ
    Термокамера (Патент на изобретение №83988)
    (2013) Божко, Віталій Анатолійович; Таран, Віталій Михайлович; Пономаренко, Віталій Васильович
    Термокамера, що складається з термоізольованого корпусу, всередині якого розміщена робоча камера з отворами для підводу робочого агента, вентилятора, блока підігріву, патрубків з клапанами для викиду відпрацьованого агента, крім того між термоізольованим корпусом та робочою камерою додатково встановлена перегородка таким чином, що площа перерізу між стінкою робочої камери та додатково встановленою перегородкою на рівні входу робочого агента через нижні отвори робочої камери становить 1/3 від площі перерізу між стінкою робочої камери та додатково встановленою перегородкою на рівні входу робочого агента через верхні отвори робочої камери, причому в стінці робочої камери виконано три ряди отворів однакового діаметра рівномірно по висоті камери з можливістю регулювання їх площі отворів. A thermal chamber consisting of a thermoinsulated body, inside of which a working chamber with openings for bringing a working agent is arranged, a fan, a heating block, spouts with valves for discharging the spent agent. In addition, between the thermoinsulated body and the working chamber a partition is additionally disposed in such a manner that the area of section between a wall of the working chamber and the additionally disposed partition at the level of entry of the working agent through the lower openings of the working chamber is 1/3 of the area of section between the wall of the working chamber and the additionally disposed partition at the level of entry of the working agent through the upper openings of the working chamber. In the wall of the working chamber three openings of the same diameter are made evenly at the height of the chamber in such a manner as to allow adjusting the area of opening.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 89046)
    (2014) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович
    Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів, що містить теплоізольовану камеру з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагріваючи повітроходи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи повітроходи для відводу робочої суміші. An apparatus for heat treatment of sausages containing insulated chamber with air preparation of the mixture containing axial fans, heaters, heating povitrohody located along the lateral chamber walls, chimneys povitrohody for removal of the mixture.