Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний паштет для діабетичного харчування ( Патент на корисну модель № 111336 )
    (2016) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена Андріївна
    Композиція функціонального призначення застосовується при приготуванні харчових продуктів, при профілактичному і терапевтичному лікуванні для зниження цукру в крові дітей, хворих на цукровий діабет, а також для стимулювання роботи кишечнику клітковиною, що міститься у насінні. Functional composition is used in the preparation of food products, in prophylactic and therapeutic treatment for the reduction of blood sugar in children suffering from diabetes mellitus, as well as for stimulating the intestinal activity of cellulose contained in the seed.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 85510)
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Буравець, Катерина Борисівна
    Розроблено склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет з гарними органолептичними та профілактичними властивостями. Developed butter pasta for diabetics with good organoleptic characteristics.