Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 10 з 14
Документ Склад суміші для харчових концентратів швидкого приготування (Деклараційний патент на винахід № 60527)(2003) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Кобилінська, Олена ВалеріївнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші швидкого приготування. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the fast preparation mixture. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 70009)(2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кожура, Іван Михайлович; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва начинки для сухих сніданків. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the filling for dry breakfasts. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.Документ Повітряна картопля ячнево-молочно-яблучна (Патент на корисну модель № 56243)(2011) Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячнева крупа, сухе молоко та яблучний порошок, для покращення харчової цінності та органолептичних показників. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of extruded product containing dry potato puree, difference is use of barley, dry milk and apple powder for improve the nutritional value and organoleptic indicators.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39439)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується рисова крупа.Документ Склад суміші для дитячого і дієтичного харчування (Деклараційний патент на винахід № 5218А)(2002) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші дитячого і дієтичного харчування, яка включає екструдовану гречану крупу, сіль та ячмінно-солодовий екстракт. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the composition of mixture for child and dietary nutrition which includes extruded buckwheat, salt and barley-malt extract.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.Документ Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24641)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дячук, Олександра Володимирівна; Миронова, Наталія ГеннадіївнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад сухого сніданку включає гречану крупу, соєве борошно, цукор, відрізняється тим, що використовують гречану крупу і сіль при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: гречана крупа – 43,5; соєве борошно – 50; цукор – 5,5; сіль – 1,0. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. The composition of the dry breakfast contains buckwheat groats, soy flour, sugar, difference in the using of buckwheat groats with the following ratio of ingredient, %: buckwheat groats – 43,5; soy flour – 50; sugar – 5,5; salt – 1,0.