Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання пророщеного гороху (Патент на винахід № 2499)
    (1994) Хіврич, Борис Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Чернишов, Сергій Олексійович
    1 . Спосіб виробництва пророщеного гороху, що включає очищення і сортування зернової маси, мийку з відведенням сплаву, дезінфекцію в розчині дезинфектора, замочування зернової маси у воді з продувкою повітрям, пророщування зерна з продувкою повітрям і зрошенням водою, сушку пророщеного зерна, відділення паростків з отриманням солоду, який відрізняється тим, що мийку з відведенням сплаву проводять розчином дезинфектора, одночасно з дезінфекцією, протягом 10-60 хв, при цьому в якості розчину дезинфектора використовують насичений розчин кухонної солі, замочують зернову масу протягом 22-38 годин до досягнення її вологості 56-60 %, причому в інтервалі вологості 28-45 % замочування проводять при нерухомому шарі зернової маси, пророщують зерно в нерухомому шарі протягом 48-100 год, після сушки зерно додатково лущаться для відділення оболонок, а отриманий солод піддають отлежки. 2 . Спосіб за п.1, що відрізняється тим, що з відведеного сплаву виділяють розчин дезинфектора і повторно використовують при митті для відведення сплаву. 3 . Спосіб по.п.1, про т л і ч а ю щ и й с я тим, що пророщують зерно при температурі 14-20 ° С в нерухомому шарі товщиною 400-1000 мм, при цьому зрошення водою проводять таким чином, що вологість пророщеного зерна становить 55-58 %. 4 . Спосіб за п.1, що відрізняється тим , що сушать пророщене зерно до вологості 5-10%. 1. A method of production of germinated pea , including cleaning and sorting of grain mass sink diverting alloy disinfect disinfectant solution , soaking the grain mass in water to pro ¬ purge air, sprouting grain with air blowing and irrigation water, drying the germinated grain , office germs to give malt , characterized in that the diverting unit is carried alloy disinfectant solution , simultaneously with disinfection , for 10-60 minutes , while in use as a disinfectant solution saturated solution of common salt, the grain is soaked in those mass - chenie 22-38 hours until its moisture content 56-60 % and in the range of 28-45 % moisture soaking is carried out at a fixed layer of the grain mass , sprouted grain in a fixed bed during 48-100 hours after further drying hulled grain separation membranes, and the resulting malt was subjected to binning .
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання солоду (Деклараційний патент на винахід № 59314)
    (2003) Стабнікова, Олена Всеволодівна; Іванов, Володимир Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Антонюк, Марія Миколаївна
    Спосіб одержання солоду, що включає миття зерна, його почергове повітряно-водяне замочування, пророщування та сушіння, який відрізняється тим, що замочування зерна проводять у розчині селену з концентрацією від 1,7 до 3,2 мкг/мл до вмісту селену у солоді від 15 до 28 мкг/г сухого зерна.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на винахід № 88341)
    (2009) Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Сташейко, Віктор Іванович
    Опис до патенту на винахід. Апарат для виробництва ферментованих солодів. Write to patent an invention. Apparatus for the production of fermented malts.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на корисну модель № 27356)
    (2007) Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Сташейко, Віктор Іванович
    Опис до патенту на корисну модель. Апарат для виробництва ферментованих солодів. Description to useful model patent. Apparatus for the production of fermented malts.
  • Ескіз
    Документ
    Лабораторна установка для приготування пророщених злакових культур (17340)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Опис до патенту на корисну модель. Лабораторна установка для приготування пророщених зерен злакових культур. Description to useful model patent. Laboratory setup for cooking germinated cereal.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній» (Патент на корисну модель № 18764)
    (2006) Мукоїд, Роман Миколайович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній».
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф» (Патент на корисну модель № 18762)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бірюков, Ігор Володимирович; Чумакова, Олена Володимирівна
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф».