Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
29 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Вузол подачі тіста формувальної машини (Патент на корисну модель № 154220)(2023-01-26) Бруква, Олексій Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайови; Люлька, Дмитро Миколайович; Бабич, Ірина Михайлівна; Олішевський, Валентин ВікторовичВ основу корисної моделі поставлена задача вдосконалення конструкції валу таким чином, аби гігієнічні показники були покращені, безпека для споживача готової харчової продукції була забезпечена згідно вимогам.Документ Пристрій для поділу хлібного тіста (Патент на корисну модель №125861)(2018-05) Литовченко, Ігор Миколайович; Семенюк, Олександр ОлександровичПристрій для поділу хлібного тіста містить раму, привод, транспортер, подільну головку, канал до подільної головки, нагнітальну камеру, в якій розміщено регулятор тиску та приводний вал, на якому закріплений нагнітальний барабан з лопаттю. Нижня стінка каналу до подільної головки виконана спільно з нижньою стінкою нагнітальної камери. The device for dividing the bread dough contains a frame, an actuator, a conveyor, a dividing head, a duct to the split head, the injection chamber, in which there is a pressure regulator and a drive shaft, on which the pressure drum with a blade is fixed. Lower wall of the channel to split The head is made in conjunction with the bottom wall of the discharge chamber.Документ Пристрій для поділу хлібного тіста (Патент на корисну модель №126467)(2018-06) Литовченко, Ігор Миколайович; Корсік, Дмитро МихайловичПристрій для поділу хлібного тіста містить раму, привод, транспортер, нагнітальну камеру, обертальну подільну головку, в якій розміщений циліндричний барабан з поршнем. Поршень з'єднаний з додатково встановленим штоком, на кінці якого знаходиться кулачок, що контактує з нерухомою направляючою пластиною.The device for dividing the bread dough contains a frame, an actuator, a conveyor, a pressure chamber, a rotary hollow head, which has a cylindrical drum with a piston. Piston connected to an additional installed rod, at the end of which there is a cam that comes in contact with fixed guide plate.Документ Пристрій для визначення розпливання клейковини і тіста (патент на корисну модель № 125054)(2018) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, В’ячеслав АндрійовичКорисна модель відноситься до лабораторного обладнання і може бути використана для визначення показника розпливання клейковини і тіста шляхом вимірювання діаметру кульки клейковини чи тістової заготовки. Технічний результат полягає у підвищенні точності знімання показників та автоматизації процесу вимірювання і розрахунку досліджуваної величини. The utility model relates to laboratory equipment and can be used to determine the gluten and dipstick dispersion by measuring the diameter of a gluten or a dough ball. The technical result is to improve the accuracy of removing the indicators and automate the measurement process and calculate the investigated value.Документ Пристрій для визначення питомого об’єму тіста (Патент на корисну модель № 125022)(2018) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, В’ячеслав АндрійовичКорисна модель відноситься до лабораторного обладнання і може бути використана для визначення питомого об’єму тіста шляхом вимірювання висоти тістової заготовки. Технічний результат полягає у підвищенні точності знімання показників та автоматизації процесу вимірювання і розрахунку досліджуваних величин. The utility model relates to laboratory equipment and can be used to determine the specific volume of the dough by measuring the height of the dough workpiece. The technical result is to increase the accuracy of removing the indicators and to automate the process of measuring and calculating the investigated quantities.Документ Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 116261)(2017) Іжевська, Орися Петрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру пшеничного хліба з додаванням шроту льону. В основу корисної моделі поставлена задача розширити асортимент хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами та покращеним амінокислотним складом. Згідно з корисною моделлю, для збагачення виробу харчовими волокнами, до пшеничного борошна додають шрот насіння льону. Порівняльна оцінка хімічного складу шроту льону та борошна пшеничного першого сорту показала, що в шроті льону міститься більше білка втричі; жирів в 7,7; клітковини в 22 рази, ніж в борошні. Запропонований рецептурний склад забезпечує збагачення хліба його фізіологічно-функціональними речовинами без погіршення смакових властивостей виробу. Patent for utility model. A recipe for wheat bread with the addition of flax seedlings has been proposed. The basis of the utility model is the task of expanding the range of bakery products enriched with food fibers and improved amino acid composition. According to a useful model, for the enrichment of the product with food fibers, to the wheat flour add a swab of flax seeds. A comparative assessment of the chemical composition of flaxseed meal and wheat flour of the first grade showed that flaxseed contains more protein three times; fats in 7.7; fiber in 22 times than in flour. The proposed prescription composition ensures the enrichment of bread with its physiological-functional substances without degrading the taste properties of the product.Документ Тістомісильна машина (Патент на корисну модель № 68256)(2011) Пономаренко, Віталій Васильович; Кроча, Володимир Володимирович; Горобець, Володимир СергійовичТістомісильна машина складається з корпусу, приводу, місильного вала з лопатками, дозувального пристрою та вивантажувального патрубка. Співвісно до місильного вала над завантажувальним патрубком встановлено додатковий вал з лопатками, в кінці якого встановлено гальмівні заслінки, що можуть змінювати кут нахилу. A dough kneader consists of a housing, a drive, a kneading shaft with blades, a metering device and an unloading pipe. Coaxially to the kneading shaft an additional shaft with blades is installed above a loading pipe. On the end of the additional shaft brake dampers are mounted with possibility to change a slope.Документ Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 21700)(2013) Скорикова, Ганна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Корзун, Віталій НаумовичСпосіб передбачає приготування опари і тіста. Тісто замішують на вибродженій опарі з використанням залишку традиційної сировини, а також додається порошок з морської капусти в кількості 2-5%. The method involves the preparation of dough and pastry. The dough is kneaded for Opare attenuated using the remainder of the traditional raw materials, as well as the added seaweed powder in an amount of 2-5%. Before you make the dough powder reduced.Документ Бродильно-формувальний агрегат (Патент на корисну модель № 37822)(2008) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Цибуля, Сергій ВіталійовичБродильно-формувальний агрегат містить камеру бродіння, еластичний елемент і матрицю. Для нагнітання тіста в камеру бродіння встановлена додаткова камера нагнітання, яка оснащена ножовими заслінками з боку подавання тіста та з боку камери бродіння. A fermenting and forming unit comprises a fermenting chamber, an elastic element and a die. An additional forcingchamber equipped with knife shutters on the side of dough feed and on the side of the fermenting chamber is installed to force dough into the fermenting chamber.Документ Бродильно-формувальний агрегат (Патент на винахід № 91314)(2010) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Василенко, Олександр ВолодимировичБродильно-формувальний агрегат складається з камери бродіння, еластичного елемента та формувальної матриці. Камера бродіння з'єднана з нагнітачем тіста і має форму паралелепіпеда з випуклими стінками, в верхній частині якої розміщений розподільник потоку тіста. A fermenting moulder consisting of a fermentation cabinet, an elastic element and a forming mould. The fermentation cabinet is connected with a dough supplier and has a shape of parallelepiped with projecting walls, in the upper part of which a dough flow distributor is arranged.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »