Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій для термічного оброблення м’ясних виробів та риби (Патент на корисну модель № 125754)(2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічного оброблення м'ясних виробів та риби, ию містить теплоізольовану камеру з пустотілими стінками, всередині яких розташовані канали для проходження робочої суміші, які з'єднуються із каналами-соплами, розташованими похило до днища з двох сторін камери, який відрізняється тим, що камера додатково оснащена горизонтально-розподільчою решіткою з щілинними каналами, які утворюються. The device for the heat treatment of meat products and fish, Ju contains a heat-insulated chamber with hollow walls, inside which there are channels for passage of the working mixture, which are connected with nozzle channels, sloped to the bottom on both sides of the chamber, characterized in that the camera is additionally equipped with a horizontal distribution grille with slot channels that are formed vertically arranged parallel plates.Документ Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 119356)(2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Міхно, Ілля АнатолійовичПристрій для термічного оброблення ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру з пустотілими стінками, всередині яких розташовані канали для проходження робочої суміші, які з'єднуються із соплами, розташованими з двох протилежних сторін камери по всій її довжині. Камера додатково оснащена розсікачем потоку, розташованим в колекторному коробі, встановленому зовні камери, який утворений двома вертикальними криволінійними площинами параболічної форми, які утворюють два канали з паралельно розташованими пластинами, розміщеними в бічних стінках термокамери, де кожний з каналів оснащений заслінкою. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber with hollow walls, inside of which there are channels for passage of the working mixture, which are connected with nozzles, located on two opposite sides of the chamber throughout its length. The chamber is further equipped with a flow dispenser located in a collector box mounted outside the chamber formed by two vertical curvilinear planes of the parabolic shape, which form two channels with parallel plates placed in the side walls of the thermocouple, where each of the channels is equipped with a shutt.Документ Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 116506)(2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для теплової обробки ковбасних виробів містить камеру, транспортер всередині камери для переміщення рам з продуктом, кондиціонер і димогенератор. Додатково встановлена система пульсуючого повітророзподілення, яка містить вентилятор, припливного повітропроводу, двох повітророзподільних каналів, механізму перемикаючого подачу повітряного або димоповітряного середовища в повітророзподільні канали, заслінок і витяжного каналу. The device for heat treatment of sausage products contains a camera, a conveyor inside the camera for the framing of frames with the product, air conditioning and a smoke generator. An additional system of pulsating air distribution, which contains a fan, an inflow air line, two air distribution channels, a mechanism for switching the supply of air or smoke air to the air distribution channels, the damper and the exhaust duct.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 106974)(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарки, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції охолодження розташована зрошувальна система розподілення холодоносія, що являє собою розпилюючі насадки для холодної води з можливістю охолодження ковбасних виробів до температури 28-32 °С протягом 25-30 хв. The device for heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into sections of roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the cooling section, there is an irrigation system for distributing the refrigerant, which is a spray nozzle for cold water with the ability to cool sausage products to a temperature of 28-32 °C for 25-30 minutes.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 100892)(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарювання, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції варки додатково розташована ємність з водою з температурою 82-85 °С, в яку занурюються носії ланцюгового транспортера з ковбасними виробами. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into a section for roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the boiling section, there is an additional container with water at a temperature of 82-85 °С, in which the carriers of the chain conveyor with sausage products are immersed.