Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Помадні цукерки на тагатозі (Патент на корисну модель № 131045)(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Єрмакова, Сніжана Сергіївна; Вдовіченко, Марія Анатоліївна; Онофрійчук, Оксана СергіївнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадних цукеркок представелий у комбінації цукрозамінника, крохмальної патоки, фруктової підварки. Згідно з корисною моделлю, як цукрозамінник використовується тагатоза і фруктоза та додатково містить масло вершкове. Використання тагатози і фруктози дає можливість виготовити помадні цукерки необхідної структури, а також зі зниженою калорійністю.Declarative utility model patent. The proposed composition of fondant sweets is presented in a combination of sugar substitute, starch molasses, fruit sauce. According to the utility model, tagatose and fructose are used as sugar substitutes and additionally contain butter. The use of tagatose and fructose makes it possible to make fondant sweets of the required structure, as well as low calorie.Документ Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)(2014) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.Документ Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)(2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.Документ М'ясний паштет для діабетичного харчування ( Патент на корисну модель № 111336 )(2016) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена АндріївнаКомпозиція функціонального призначення застосовується при приготуванні харчових продуктів, при профілактичному і терапевтичному лікуванні для зниження цукру в крові дітей, хворих на цукровий діабет, а також для стимулювання роботи кишечнику клітковиною, що міститься у насінні. Functional composition is used in the preparation of food products, in prophylactic and therapeutic treatment for the reduction of blood sugar in children suffering from diabetes mellitus, as well as for stimulating the intestinal activity of cellulose contained in the seed.Документ Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим ВолодимировичМаршмелоу містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію. Як структуроутворювач використано еритритол. Marshmellou structure-containing, easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye essence. As used structure-erythritol.Документ Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим ВолодимировичВинахід належить до маршмелоу, що містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію, причому як структуроутворювач містить еритритол. The invention relates to marshmellou, structure-containing, Easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye, essence, both structure-containing erythritol.Документ Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 85969)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Зай, Ольга СтепанівнаЖувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту, ізомальт та фруктозу.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок містить: агар, патоку крохмальну, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію. Він додатково містить фруктозу та лактулозу. Foamed decorative semiproduct on the base of fructose and lactulose for dietetic pies and pastries comprises: agar, starch molasses, dried egg white, citric acid, essence. Additionally it comprises fructose and lactulose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. A dressing half-finished product of a foam-like structure for dietetic cakes and pastry comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.Документ Склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 85510)(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Буравець, Катерина БорисівнаРозроблено склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет з гарними органолептичними та профілактичними властивостями. Developed butter pasta for diabetics with good organoleptic characteristics.