Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на корисну модель № 57610)(2011) Собченко, Світлана Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками, необхідними структурно-механічними характеристиками та подовженим терміном зберігання. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters, necessary structural and mechanical characteristics and extended shelf life.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 57609)(2011) Собченко, Світлана Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками та необхідними структурно-механічними характеристиками. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters and necessary structural and mechanical characteristics.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6674)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6599)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6634)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.Документ Сухі сніданки функціональні (Деклараційний патент на корисну модель № 42574)(2009) Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру сухих сніданків функціональних. Сухі сніданки функціональні, що містять цукрову пудру та сироп, відрізняються тим, що крім основних компонентів використовуються зародкові пластівці пшеничні, порошок з кореня радіоли рожевої, яблучний порошок, аскорбінова кислота. Utility model patent. A recipe breakfast cereal functional. Dry breakfast functional containing powdered sugar and syrup, characterized in that in addition to the main components used in wheat germ flakes, powder of roots gramophone pink, apple powder, ascorbic acid.