Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для подрібнення м'ясної сировини
    (2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для подрібнення м’ясної сировини, який містить стрічковий конвеєр, що складається з рами, привідного та натяжного барабанів, ножових голівок з ножами, який відрізняється тим, що стрічка конвеєра виконана з харчового полімеру з напрямними, вздовж стрічки конвеєра над ножовими головками додатково встановлено з’ємний захисний короб
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для подрібнення пластикових пляшок
    (2014) Якимчук, Микола Володимирович; Іванова, Людмила Іллівна; Твердохліб, Юрій Сергійович
    Пристрій для подрібнення пластикових пляшок, що включає подавальний вузол, вузол різання ножами, вихідний бункер, який відрізняється тим, що подавальний вузол виконаний у вигляді конвеєра, на якому є напрямні для горловин пляшок, вузол різання включає ротор подачі пляшок, який має механізми захоплення горловини, за якими розміщені розташовані по висоті ряди контрножів, внутрішня поверхня яких утворена двома зубчастими лезами, розташованими під кутом один до одного, по периферії ротора подачі пляшок розташовані два додаткових ротора ножів, на яких закріплено 24 ножа, які мають два леза, розміщених пуд кутом один до одного, при цьому ножі першого від місця завантаження додаткового ротора знаходяться нижче, ніж ножі наступного, під кожним додатковим ротором розташований вихідний бункер, третій вихідний бункер розміщений діаметрально до першого. A device for shredding plastic bottles comprising a feed unit, a knife cutting knife, an outlet bin, characterized in that the feeding node is made in the form of a conveyor, which has guides for bottlenecks, the cutting unit includes a bottle feed rotor, which has snap capture mechanisms , which are located on the height of the series of counter-sleeves, the inner surface of which is formed by two toothed blades, located at an angle to each other, along the periphery of the bottle feed rotor, there are two additional rotor blades in which two 2-4 knives are fixed, having two blades positioned pud to one another, with the knives of the first from the place of loading of the additional rotor are lower than the knives of the next, under each additional rotor is the outlet bunker, the third outlet bunker is located Diametrically to the first.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб кутерування сировини (Патент на корисну модель № 61683)
    (2011) Некоз, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Батраченко, Олександр Вікторович
    Спосіб кутерування сировини, що включає подрібнення, перемішування, емульгування, причому додатково ножі обертаються зі змінною частотою. The way querubyna raw materials, including grinding, mixing, emulsification, and the knives rotate with variable frequency.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб сортування та подрібнення використаних полімерних пляшок (Патент на корисну модель № 81757)
    (2013) Якимчук, Микола Володимирович; Пащенко, Катерина Валентинівна; Іванова, Людмила Іллівна
    Спосіб сортування та подрібнення використаних полімерних пляшок, що включає поетапне їх розділення, який відрізняється тим, що на першому етапі використані пляшки через бункер подають на конвеєр, де відеокамери розрізняють пляшки за розмірами та подають сигнал на форсунки для подальшого розділення пляшок за розмірами, на другому етапі попередньо відсортовані пляшки за розмірами подають в сортувальну машину, де здійснюють відсортування пляшок за розмірами та матеріалом по окремим бункерам, на третьому етапі пляшки подають у дробарку, де здійснюють подрібнення з одночасним сортуванням на горловину, середину, днище. Method of sorting and shredding of used plastic bottles , including their gradual separation, wherein the first stage used a bottle through the bunker served on a conveyor where the camcorder distinguish Bottle size and sends a signal to atomizer bottles for further separation by size , followed by stage pre- ordered bottle size fed into the sorting machine, which carry out sorting bottles by size and material for individual bins, the third stage bottle served in a mill where grinding is carried out while sorting on the neck , middle , bottom .
  • Ескіз
    Документ
    Ніж кутера перфорований (патент на корисну модель № 66843)
    (2012) Некоз, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Батраченко, Олександр Вікторович; Микитюк, Сергій Ігорович
    Патент на корисну модель «Ніж кутера перфорований» включає формулу корисної моделі, суть якої полягає у тому, що наскрізні отвори розташовано на тій ділянці робочої частини, яка обмежена колами з радіусами, що розраховуються по певній математичній залежності. Наведено схему кутера, описано його переваги. Patent for utility model «Knife cutter perforated includes a formula for a useful model, the essence of which is that, through holes are located in the same area of the working part of which is limited circles with radii that are calculated on a particular mathematical dependence. Scheme of the cutter, described its advantages.
  • Ескіз
    Документ
    Кутер із перемішуючим механізмом (Патент на корисну модель № 71902)
    (2012) Некоз, Олександр Іванович; Козій, Олексій Антонович; Іванов, Павло Васильович; Литовченко, Ігор Миколайович; Батраченко, Олександр Вікторович; Скомаровська, Аліна Вячеславівна
    Патент на корисну модель «Кутер із перемішуючим механізмом» включає формулу корисної моделі, суть якої полягає у встановленні додаткового ротора, який складається із кільця, що з'єднане із ступицею лопатями, гідроприводом ротора, поворотною штангою, на якій встановлюється ротор, та гідроприводом поворотної штанги, причому ротор в своєму робочому положенні розміщується в чаші таким чином, що серединна площина його обертання направлена радіально відносно до чаші. Наведено схему кутера, описано його переваги. Patent for utility model «Cutter with the mixing mechanism»includes a formula for a useful model, the essence of which lies in the installation of additional rotor, which consists of a ring connected to the hub blades, hydraulic rotor turning the barbell, which is installed a rotor, and hydraulic rotary rod, the rotor in its operating position is placed in the bowl in such a way that the median plane of rotation is directed radially with respect to the bowl. Scheme of the cutter, described its advantages.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №58022)
    (2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
    Розроблено спосіб виробництва червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, введення стабілізатора, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовується розчин, що містить лимонну кислоту, фосфати. В перерахунку на суху масу бурякового порошку сухих стабілізуючих речовин при гідромодулі розчин – буряковий порошок, із подальшим проведенням стабілізації забарвлення порошку буряку цим розчином при Ph 4,0-5,5, висушуванням та диспергуванням висушеного матеріалу до розміру частинок 0,1-0,3 мм.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва червоного барвника (Деклараційний патент на винахід №69267)
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Розроблено спосіб виробництва червоного барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and sodium phosphate the mass sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №70672)
    (Національний університет харчових технологій, 2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Розроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Патент на винахід №70672)
    (Національний університет харчових технологій, 2007) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Розроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.