Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 109586)(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина СергіївнаВинахід належить до посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який включає м'ясо куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду, який як м'ясо куряче містить червоне куряче м'ясо, як харчову добавку містить кремнезем, та додатково містить гарбуз та соєвий білок. The invention relates to chopped semi-finished products from red poultry meat, including chicken meat, food additive, salt, spices, water, which, as a chicken meat, contains red chicken meat and as a food additive contains silica, also contains a pumpkin and soy protein.Документ Спосіб виробництва сухого наповнювача з гарбуза (патент на корисну модель № 118564)(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Рудик, Тетяна МиколаївнаСпосіб виробництва сухого наповнювача з гарбуза, який включає миття, інспектування, розрізання на частини, очищення, інспектування та доочищення, подрібнення, сушіння, охолодження, інспектування, фасування та пакування сушеного продукту, який відрізняється тим, що після подрібнення м'язгу змішують з цукровим сиропом концентрацією 20-50 %, який містить лимонну кислоту у кількості 0,5-1,5 %, антиоксиданти у кількості 0,01-0,05 % до маси м'язги і витримують 1-4 години при температурі суміші 20-60 °C, причому співвідношення м'язги і сиропу становить 1:0,5-1:1,5, після чого суміш направляють на підігрів до температури 75-85 °C протягом 1-2 хвилини та охолодження до температури 60-65 °C, віджимають сік, а вичавки направляють на сушіння при температурі теплоносія 60-70 °C до вмісту вологи 8-10 %. The method of manufacturing dry powdered filler from pumpkin, which includes washing, inspection, cutting into pieces, cleaning, inspection and pre-cleaning, shredding, drying, cooling, crushing and scraping of the dried product, according to the invention, after mixing the muscle, are mixed with sugar syrup at a concentration of 20-50 % containing citric acid in the amount of 0.5-1.5%, antioxidants in the amount of 0.01-0.05% by weight of the muscle and withstand 1-4 hours at a temperature of the mixture of 20-60 ° C, with what the ratio of muscle and syrup is 1: 0,5-1: 1,5 and then the mixture is sent for heating at a temperature of 75-85 ° C for 1-2 minutes and cooling to a temperature of 60-65 ° C, squeeze the juice, and the squeegees are sent for drying at a temperature of the coolant 60-70 ° C to a moisture content of 8-10%.Документ Спосіб виробництва сухого наповнювача з гарбуза (патент на винахід № 115754)(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Рудик, Тетяна МиколаївнаСпосіб виробництва сухого наповнювача з гарбуза, який включає миття, інспектування, розрізання на частини, очищення, інспектування та доочищення, подрібнення, сушіння, охолодження, інспектування, фасування та пакування сушеного продукту, який відрізняється тим, що після подрібнення м'язгу змішують з цукровим сиропом концентрацією 20-50 %, який містить лимонну кислоту у кількості 0,5-1,5 %, антиоксиданти у кількості 0,01-0,05 % до маси м'язги і витримують 1-4 години при температурі суміші 20-60 °C, причому співвідношення м'язги і сиропу становить 1:0,5-1:1,5, після чого суміш направляють на підігрів до температури 75-85 °C протягом 1-2 хвилини та охолодження до температури 60-65 °C, віджимають сік, а вичавки направляють на сушіння при температурі теплоносія 60-70 °C до вмісту вологи 8-10 %. The method of manufacturing dry powdered filler from pumpkin, which includes washing, inspection, cutting into pieces, cleaning, inspection and pre-cleaning, shredding, drying, cooling, crushing and scraping of the dried product, according to the invention, after mixing the muscle, are mixed with sugar syrup at a concentration of 20-50 % containing citric acid in the amount of 0.5-1.5%, antioxidants in the amount of 0.01-0.05% by weight of the muscle and withstand 1-4 hours at a temperature of the mixture of 20-60 ° C, with what the ratio of muscle and syrup is 1: 0,5-1: 1,5 and then the mixture is sent for heating at a temperature of 75-85 ° C for 1-2 minutes and cooling to a temperature of 60-65 ° C, squeeze the juice, and the squeegees are sent for drying at a temperature of the coolant 60-70 ° C to a moisture content of 8-10%.Документ Сухий білково-рослинний напівфабрикат з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців)(2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Катерина ОлександрівнаВинахід стосується сухого білково-рослинний напівфабрикату з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного харчування, що містить молочну сироватку, причому напівфабрикат додатково містить бурштинову кислоту, L-карнітин, кріопорошки із цукрового буряку, моркви, гарбуза. The invention relates to a dry protein vegetable semifinished product of multivariate milk whey for the enrichment of foods for special dietary foods containing milk whey, the semifinished additionally containing amber acid, L-carnitine, sugar beet cryopresources, carrots, and pumpkin.Документ Рулет рибний функціонального призначення «Роял» (Деклараційний патент на корисну модель № 67389)(2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаРулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеного жита, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated rye, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.Документ Рулет рибний функціонального призначення «Маріно» (Деклараційний патент на корисну модель № 67391)(2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаРулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеної гречки, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated buckwheat, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.Документ Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель №91969)(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ткаченко, Марина СергіївнаРозроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з м'яса птиці, який містить філе куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково внесено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from poultry meat, which includes sirloin of chickens, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.Документ Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 91573)(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина СергіївнаРозроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який містить червоне куряче м'ясо, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково введено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from red meat poultry, which includes red meat poultry, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.Документ Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на винахід № 104379)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана АнатоліївнаРозроблено консерви других страв з овочевими добавками, які містять м'ясну сировину, цибулю ріпчасту, олію або жир для обсмажування, томатну пасту 30 %-ву, часник, борошно пшеничне, сіль кухонну, перець чорний мелений, кріп, воду, які відрізняються тим, що додатково містять моркву, гарбуз, корінь селери. Have been developed canned food of second dishes with vegetable supplements that contain raw meat materials, onion, butter or oil for frying, tomato paste of 30%, garlic, wheat flour, salt, ground black pepper, dill, water, wherein additionally include carrots, pumpkin, celery.Документ Склад морозива овочевого (Патент України на корисну модель № 75421)(2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Гулак, Олена ВолодимирівнаСклад морозива овочевого, що містить цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково застосовують гарбуз та екстракт гібіскусу. Composition of ice-cream vegetable, that contains sugar, stabilizator, water, that differs in that additionally apply a pumpkin and extract to the hibiscus.