Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на корисну модель № 94925)
    (2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на винахід № 111508)
    (2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 86854)
    (2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та сорбіту. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та сорбіту, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and sorbitol. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and sorbitol that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (Патент на корисну модель № 89008)
    (2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Хільок, Євген Едуардович; Стахурський, Олександр Васильович
    Наведено новий склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну і додатково містить сорбіт. Shows the new composition of ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and further comprises sorbitol