Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)(2006) Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович; Вашека, Оксана МиколаївнаДані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.Документ Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94478)(2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Кресь, Наталія ВікторівнаДані досліджень показали, що внесення порошку квіткового пилку в процесі виробництва вершкового масла дозволяє отримати продукт покращеної консистенції з лікувально-профілактичними властивостями. These studies have shown that the introduction of powder pollen in the production of butter provides a product improved consistency with curative properties.Документ Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаДані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.Документ Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8349)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Карпенко, Петро ОлександровичДані досліджень показали, що внесення еламіну та пектину в вершкове масло надає продукту йодуючі та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that elamin and pectin in butter provides provides a butter with good organoleptic properties.Документ Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир МихайловичДані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that introduction of stevia with pectin and chicory in butter provides diabetic and radioprotective properties and provides a butter with good organoleptic properties.Документ Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 12368)(2006) Українець, Анатолій Іванович; Снежкін, Юрій Федорович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДані досліджень показали, що внесення розчину порошку з банану в процесі гомогенізації вершкового масла дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of powder with a banana during homogenization butter provides a product with curative properties, and also improved consistency.