Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні властивості білків сироватки для дитячих продуктів
    (2008) Бовкун, Алла Олександрівна
    Використання білків сироватки у продуктах для дієтичного та дитячого харчування. Знайдено співвідношення казеїнів до білків сироватки у коров'ячому молоці та у жіночому. Гідролізати білків сироватки у дитячих сумішах – первинне джерело азоту із зниженими алергічними властивостями. The use of serum proteins in foods for dietary and baby food. We found the ratio of casein to whey proteins in cow's milk and in the female. Hydrolysates of whey protein in infant formula - the primary source of nitrogen with reduced allergenic properties