Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства(2023) Винник, Вікторія Віталіївна; Дяченко, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан ВолодимировичСистема кольорового кодування легко впроваджується у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) і має безліч переваг для поліпшення гігієнічних умов у рамках програм-передумов HACCP. Застосування професійного інвентарю різних кольорів мінімізує ризик перехресного забруднення в ЗРГ, покращує безпечність сировини, напівфабрикатів, харчової продукції. The color coding system is easily implemented in the restaurant industry and has many advantages for improving hygienic conditions within the framework of HACCP prerequisite programs. The use of professional inventory of different colors minimizes the risk of cross-contamination in the food processing industry, improves the safety of raw materials, semi-finished products, and food products.