Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Охорона праці в цукровій галузі(2015) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій ВалерійовичУ статті йдеться про сучасний стан охорони праці в цукровій галузі. Зроблено аналіз нещасних випадків. Наведені нещасні випадки зі смертельними наслідками свідчать про те, що на підприємствах цукрової галузі в сучасних умовах недостатньою мірою проводиться комплекс профілактичних заходів щодо недопущення виробничого травматизму та професійних захворювань. The article deals with the current state of labor protection in the sugar industry. These accidents with fatal consequences indicate that the sugar industry in modern conditions is insufficiently carried out a set of preventive measures to prevent occupational injuries and occupational diseasesДокумент Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт(2019) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій ВалерійовичУ статті йдеться про сучасний стан охорони праці в цукровій галузі. Розглянуті модель менеджменту гігієни та безпеки праці, логічна схема розвитку нещасного випадку на виробництві та ієрархія запобігання ризикам які можуть спричинити нещасні випадки та професійні захворювання. Наведені нещасні випадки зі смертельними наслідками свідчать про те, що на підприємствах цукрової галузі в сучасних умовах недостатньою мірою проводиться комплекс профілактичних заходів щодо недопущення виробничого травматизму та професійних захворювань. The article deals with the current state of labor protection in the sugar industry. The model of occupational health and safety management, the logical scheme of development of accidents at work and the hierarchy of prevention of risks that can cause accidents and occupational diseases are considered. These accidents with fatal consequences indicate that the sugar industry in modern conditions is insufficiently carried out a set of preventive measures to prevent occupational injuries and occupational diseasesДокумент Рекомендації щодо вдосконалення перегляду проекту «Правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві»(2018) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав ВолодимировичУ статті наведені рекомендації щодо удосконалення перегляду проекту Правил з охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві. The article contains recommendations on improving revision, of the draft, the regulations on labor protection for workers engaged in sugar production.Документ Порівняльний аналіз динаміки нещасних випадків зі смертельними наслідками на підприємствах цукрової та вугільної галузей(2018) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій ВалерійовичУ статті наведений порівняльний аналіз динаміки нещасних випадків, в тому числі зі смертельними наслідками, на підприємствах цукрової та вугільної галузей. Розглянуті причини виникнення виробничого травматизму та настання нещасних випадків на цих підприємствах. На підставі наведеного порівняльного аналізу зроблено висновки про неповний статистичний облік загального травматизму в Україні та недостатній аналіз причин травматизму. The article gives a comparative analysis of the dynamics of accidents, including those with lethal outcomes at the enterprises of the sugar and coal industries. The reasons of occurrence of industrial traumatism and approach of accidents at these enterprises are considered. On the basis of the above comparative analysis, conclusions were drawn on the traumatism in Ukraine and insufficient analysis of the causes of injuries.Документ Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт(2016) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій ВалерійовичВ статті розглянуті питання аналізу та попередження виробничого травматизму, формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. The article deals with analysis of occupational injuries, issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases.Документ Система управління професійними ризиками на виробництві(2019) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Мухіна, Катерина Євгенівна; Шишков, Андрій ВалерійовичАнотація Метою цієї статті є розгляд основних підходів щодо вдосконалення організації охорони праці на підприємствах цукрової галузі за рахунок розроблення та впровадження системного підходу в організації охорони праці з управлінням ризиками на основі кращих світових практик (міжнародних стандартів ISO, IEС, ВS, рекомендацій ІLO). The purpose of the article is to examine the fundaments of organization of labor protection at the enterprises of the sugar industry through the development and implementation of a systematic approach to the organization of labor protection with risk management based on the best worlds practices (international standards ISO, IEС, ВS, recommendations ILO).Документ Політика організації у сфері охорони праці підприємства(2018) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій ВалерійовичВ статті розглянуті питання стосовно формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. Це може бути досягнуто поступовим підвищенням рівня безпеки виробництва. The article deals with issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases. This can be achieved by gradually increasing the level of production safety.