Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток теплових схем цукрових заводів
    (2003) Штангеєв, Костянтин Остапович; Христенко, В. І.
    Наводиться основні напрямки удосконалення теплових схем цукрових заводів та характеристики теплообмінного обладнання. Provides basic directions of perfection of thermal schemes sugar factories and characteristics of heat transfer equipment
  • Ескіз
    Документ
    Про раціональне використання пари в технологічному процесі цукрового виробництва
    (2002) Штангеєв, Костянтин Остапович; Христенко, В. І.
    Проведено розрахунок витат пари при продувці ножів бурякорізок гострою парою. Calculated Vicat pair for blowing the knives solartac acute ferry.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи енергозбереження в цукровому виробництві
    (2002) Штангеєв, Костянтин Остапович; Христенко, В. І.
    Наводиться структура витрат теплової енергії в цукровій промисловості. Зроблено аналіз тепловтрат на окремих виробничих дільницях. Описано принципи зменшення витрат тепла (пари) на технологічні потреби.
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України
    (2003) Христенко, В. І.; Штангеєв, Костянтин Остапович
    Показано, що основним напрямом економії ПЕР в бурякоцукровому виробництві має бути зменшення витрат тепла (пари) на технологічний процес. Наведено загальну класифікацію енергозберігаючих заходів та загальні підходи до черговості їх впровадження. It is shown that the main direction of saving fuel and energy resources in sugar beet production must be reduced flow of heat (steam) on the technological process. Given the General classification of energy saving measures and General approaches to the sequence of their implementation..