Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Охорона праці в цукровій галузі
    (2015) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій Валерійович
    У статті йдеться про сучасний стан охорони праці в цукровій галузі. Зроблено аналіз нещасних випадків. Наведені нещасні випадки зі смертельними наслідками свідчать про те, що на підприємствах цукрової галузі в сучасних умовах недостатньою мірою проводиться комплекс профілактичних заходів щодо недопущення виробничого травматизму та професійних захворювань. The article deals with the current state of labor protection in the sugar industry. These accidents with fatal consequences indicate that the sugar industry in modern conditions is insufficiently carried out a set of preventive measures to prevent occupational injuries and occupational diseases
  • Ескіз
    Документ
    Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт
    (2019) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій Валерійович
    У статті йдеться про сучасний стан охорони праці в цукровій галузі. Розглянуті модель менеджменту гігієни та безпеки праці, логічна схема розвитку нещасного випадку на виробництві та ієрархія запобігання ризикам які можуть спричинити нещасні випадки та професійні захворювання. Наведені нещасні випадки зі смертельними наслідками свідчать про те, що на підприємствах цукрової галузі в сучасних умовах недостатньою мірою проводиться комплекс профілактичних заходів щодо недопущення виробничого травматизму та професійних захворювань. The article deals with the current state of labor protection in the sugar industry. The model of occupational health and safety management, the logical scheme of development of accidents at work and the hierarchy of prevention of risks that can cause accidents and occupational diseases are considered. These accidents with fatal consequences indicate that the sugar industry in modern conditions is insufficiently carried out a set of preventive measures to prevent occupational injuries and occupational diseases
  • Ескіз
    Документ
    Охорона праці в цукровій галузі та вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт
    (2016) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій Валерійович
    В статті розглянуті питання аналізу та попередження виробничого травматизму, формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. The article deals with analysis of occupational injuries, issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління професійними ризиками на виробництві
    (2019) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Мухіна, Катерина Євгенівна; Шишков, Андрій Валерійович
    Анотація Метою цієї статті є розгляд основних підходів щодо вдосконалення організації охорони праці на підприємствах цукрової галузі за рахунок розроблення та впровадження системного підходу в організації охорони праці з управлінням ризиками на основі кращих світових практик (міжнародних стандартів ISO, IEС, ВS, рекомендацій ІLO). The purpose of the article is to examine the fundaments of organization of labor protection at the enterprises of the sugar industry through the development and implementation of a systematic approach to the organization of labor protection with risk management based on the best worlds practices (international standards ISO, IEС, ВS, recommendations ILO).
  • Ескіз
    Документ
    Персонал-орієнтований підхід – основа безпеки працівників
    (2020) Шишков, Андрій Валерійович
    Стаття присвячена розгляду професійних компетенцій з безпеки праці фахівців. Дані статистичних досліджень показують, що більше ніж у 80 % випадків нещасні випадки трапляються з організаційних причин, тобто однією з найважливіших причин виробничого травматизму є недостатній рівень компетентності персоналу. Проведено аналіз травматизму за 2014—2017рр., який показав, що основною причиною виробничого травматизму є недостатні рівні компетенцій в питаннях організації та проведення виробничих процесів. Передбачено проводити подальші дослідження в цьому напрямку. The article is devoted to the consideration of professional competencies in occupational safety. Statistical studies show that in more than 80 % of cases, accidents occur for organizational reasons, is one of the most important causes of occupational injuries is insufficient staff competence. The analysis of injuries during 2014—2017 was showed the main cause of occupational injuries are insufficient levels of competence in the organization and conduct of production processes. It is planned to conduct further research in this direction.
  • Ескіз
    Документ
    Політика організації у сфері охорони праці підприємства
    (2018) Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій Валерійович
    В статті розглянуті питання стосовно формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. Це може бути досягнуто поступовим підвищенням рівня безпеки виробництва. The article deals with issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases. This can be achieved by gradually increasing the level of production safety.