Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вопросы качества сгущенного молока(2008) Колесникова, Светлана СаввовнаПричиной жидкой консистенции в сгущенном молоке с сахаром является пониженное содержание в исходном молоке общего количества белков и, в частности, казеина. By reason of liquid consistency in spissated milk with sugar there is the lowered maintenance in initial milk of general amount of proteins and, in particular, caseinДокумент Функціональні властивості білків сироватки для дитячих продуктів(2008) Бовкун, Алла ОлександрівнаВикористання білків сироватки у продуктах для дієтичного та дитячого харчування. Знайдено співвідношення казеїнів до білків сироватки у коров'ячому молоці та у жіночому. Гідролізати білків сироватки у дитячих сумішах – первинне джерело азоту із зниженими алергічними властивостями. The use of serum proteins in foods for dietary and baby food. We found the ratio of casein to whey proteins in cow's milk and in the female. Hydrolysates of whey protein in infant formula - the primary source of nitrogen with reduced allergenic properties