Наукові видання НУХТ
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22477
Переглянути
Документ Харчова промисловість № 7(2008) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 8(2009) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 36(2010) Національний університет харчових технологійУ журналі опубліковано статті з результатами фундаментальних теоретичних розробок та найбільш значних прикладних досліджень у галузі харчових технологій. Рукопис статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів різних галузей харчової промисловості. The magazine published the article with the results of fundamental theoretical developments and the most significant applied research in food technology. Manuscript papers previously reviewed by leading experts of the industry. For teachers, researchers, graduate students, doctoral students and students of higher educational institutions of different sectors of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 35(2010) Національний університет харчових технологійУ журналі опубліковано статті з результатами фундаментальних теоретичних розробок та найбільш значних прикладних досліджень у галузі харчових технологій. Рукопис статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів різних галузей харчової промисловості. The magazine published the article with the results of fundamental theoretical developments and the most significant applied research in food technology. Manuscript papers previously reviewed by leading experts of the industry. For teachers, researchers, graduate students, doctoral students and students of higher educational institutions of different sectors of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 32(2010) Національний університет харчових технологійУ журналі опубліковано статті з результатами фундаментальних теоретичних розробок та найбільш значних прикладних досліджень у галузі харчових технологій. Рукопис статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів різних галузей харчової промисловості. В журнале опубликованы статьи с результатами фундаментальных теоретических разработок и самых значительных прикладных исследований в области пищевых технологий. Рукопись статей предварительно рецензируются ведущими специалистами соответствующей отрасли. Для преподавателей, научных работников, аспирантов, докторантов и студентов высших учебных заведений различных отраслей пищевой промышленности. The magazine published the article with the results of fundamental theoretical developments and the most significant applied research in food technology. Manuscript papers previously reviewed by leading experts of the industry. For teachers, researchers, graduate students, doctoral students and students of higher educational institutions of different sectors of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 40(2011) Національний університет харчових технологійУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 37(2011) Національний університет харчових технологійУ журналі опубліковано статті з результатами фундаментальних теоретичних розробок та найбільш значних прикладних досліджень у галузі харчових технологій. Рукопис статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів різних галузей харчової промисловості. The magazine published the article with the results of fundamental theoretical developments and the most significant applied research in food technology. Manuscript papers previously reviewed by leading experts of the industry. For teachers, researchers, graduate students, doctoral students and students of higher educational institutions of different sectors of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 39(2011) Національний університет харчових технологійУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.Документ Харчова промисловість № 11(2011) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 38(2011) Національний університет харчових технологійУ журналі опубліковано статті з результатами фундаментальних теоретичних розробок та найбільш значних прикладних досліджень у галузі харчових технологій. Рукопис статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів різних галузей харчової промисловості. The magazine published the article with the results of fundamental theoretical developments and the most significant applied research in food technology. Manuscript papers previously reviewed by leading experts of the industry. For teachers, researchers, graduate students, doctoral students and students of higher educational institutions of different sectors of the food industry.Документ Харчова промисловість №10(2011) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 41(2011) Національний університет харчових технологійУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.Документ Ukrainian food journal. № 3(2012) National University of Food TechnologiesAn international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 47(2012) Національний університет харчових технологійУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 46(2012) Національний університет харчових технологійУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.Документ Наукові праці Національного університету харчових технологій № 44(2012) Національний університет харчових технологійУ журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.Документ Ukrainian food journal. № 2(2012) National University of Food TechnologiesAn international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління.Документ Харчова промисловість № 13(2012) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Ukrainian food journal. № 1(2012) National University of Food TechnologiesAn international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління.Документ Харчова промисловість № 12(2012) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних. біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical. biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.