Наукові видання НУХТ
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22477
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Харчова промисловість № 18(2015) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 17(2015) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 8(2009) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 16(2014) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 15(2014) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 14(2013) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 11(2011) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 13(2012) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 12(2012) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних. біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical. biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість №10(2011) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.