Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування(2007) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Пушанко, Микола Миколайович; Орлов, Леонід Олексійович; Українець, Анатолій Іванович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Таран, Віталій Михайлович; Гуцалюк, Валерій Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Литовченко, Ігор Миколайович; Парахоня, Андрій МиколайовичРозглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.