Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Автоматизація виробничих процесів харчових технологій
    (2014) Гончаренко, Борис Миколайович; Ладанюк, Анатолій Петрович
    Наведені методи лінійної теорії автоматичного регулювання (ТАР) та сучасної теорії автоматичного керування (ТАК), які застосовуються при розробленні систем автоматизації технологічних процесів харчових виробництв.Розглянуті методи вимірювань технологічних параметрів та забезпечення їхньої точності. Наведені бібліографічні посилання відображають основні напрямки і методи, які використовуються останнім часом при розробленні сучасних автоматизованих систем керування та при синтезі відповідних керувальних діянь. Bringing the methods of linear control theory (LCT) and modern control theory (MCT), which are used in the development of process automation systems of food production. The methods of measurement of process parameters and to ensure their accuracy. These bibliographic references reflect the basic directions and methods used in recent years in the development of modern automated control systems and the synthesis of the corresponding control actions
  • Ескіз
    Документ
    Основи системного аналізу
    (2004) Ладанюк, Анатолій Петрович
    У посібнику викладено методологію та основні прийоми системного аналізу при створенні складних систем управління. На одній методичній основі викладено методи структурного аналізу складних систем управління, способами математичного опису процесу їх функціонування, проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності, інформаційні характеристики процесу управління в складних системах, методи синтезу багаторівневих структур управління.