Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Логістика поголів'я забійних тварин і птиці та продуктів забою в україні у січні-червні 2021 року
    (2021) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
    Тваринна продукція продовжує залишатися джерелом білків та інших нутрієнтів, необхідних для нормального розвитку організму людини. Тому традиційне тваринництво та птахівництво і м’ясне виробництво наразі та в осяжній перспективі залишаються незмінною ланкою матеріального виробництва та агропромислового комплексу. Animal products continue to be a source of proteins and other nutrients necessary for the normal development of the human body. Therefore, traditional livestock and poultry farming and meat production currently and in the foreseeable future remain an unchanged link of material production and agro-industrial complex.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручник
    (2006) Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Буша, Олексій Олексійович; Ткаченко, Катерина Деміївна
    Подано характеристики основних видів забійних тварин, птиці та кролів.Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.