Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Збалансованість харчування людини – основа здоров’я нації(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ цьому розділі монографії: - описується збалансований раціон харчування людини; - розглядається модель раціонального харчування, що складається з харчового раціону (енергетичної цінності), режиму харчування та збалансованості харчування.Документ Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ даному розділі монографії: - аналізуються витрати домогосподарств на харчування, харчові продукти за доходом; - описується існуючий споживчий кошик в Україні та його особливості; - розглядається доступність, яка включає фізичну достатність і економічну доступність продуктів харчування; - описується важливість поняття питної води для населення та пропонується можливість включення її до споживчого кошику країни. This chapter of monograph contains: - examination of household spending on food and food products by income; - describes the current consumer basket in Ukraine and its features; - consider accessibility, which includes an economic sufficiency and availability of food products; - describes the importance of the concept of drinking water for population and proposed the inclusion of it in to the consumer basket of the country. В данном разделе монографии: - анализируются расходы домохозяйств на питание, пищевые продукты по доходу; - описывается существующая потребительская корзина в Украине и ее особенности; - рассматривается доступность, которая включает физическую достаточность и економичную доступность продуктов питания; - описывается важность понятия питьевой воды для населення и предлагается возможность включения ее в потребительскую корзину страны, кафедра менеджмента.Документ Збалансованість, як складова частина принципів продовольчої безпеки(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ цьому розділі монографії: - розглянуто збалансованість як сладову частину принципів продовольчої безпеки; - описано звязок між основними принципами продовольчої безпеки; - сформульовано поняття основних принципів продовольчої безпеки та їх характеристика.