Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість харчування людини – основа здоров’я нації
    (2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
    В цьому розділі монографії: - описується збалансований раціон харчування людини; - розглядається модель раціонального харчування, що складається з харчового раціону (енергетичної цінності), режиму харчування та збалансованості харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість, як складова частина принципів продовольчої безпеки
    (2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
    В цьому розділі монографії: - розглянуто збалансованість як сладову частину принципів продовольчої безпеки; - описано звязок між основними принципами продовольчої безпеки; - сформульовано поняття основних принципів продовольчої безпеки та їх характеристика.