Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Development of quality management systems in the hotel-restaurant business
    (2018) Kuzmin, Oleg; Pozdniakov, Serhii; Kiiko, Victoriia; Akimova, Liudmila
    Within the framework ot the quality management system, a method of quality rating of daily rations in hotels and restaurants is considered. The structure of qualitative indexes and results of experimental research of complex diet quantitative rating are represented.
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість харчування людини – основа здоров’я нації
    (2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
    В цьому розділі монографії: - описується збалансований раціон харчування людини; - розглядається модель раціонального харчування, що складається з харчового раціону (енергетичної цінності), режиму харчування та збалансованості харчування.