Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Інструкція з нормування витрат теплової енергії на продукцію підприємств молочної промисловості(1998) Баранов, Володимир ІвановичІнструкція укладена у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 15.07.97 № 786 "Про порядок нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів у суспільному виробництві" та "Основних методичних положень з нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів у суспільному виробництві" (Затверджено наказом Держкоменергозбереження від 14 жовтня 1997 року № 93). В інструкції подані склад і методика визначення технічно і економічно обґрунтованих норм витрат теплової енергії на продукцію, що виробляється підприємствами молочної промисловості, а також наведені приклади розрахунків норм та довідкові дані. Інструкція призначена для практичного використання підприємствами молочної промисловості та плануючими організаціями при нормуванні і впровадженні режимів економії теплової енергії. The instruction has been prepared in accordance with a decree of Cabinet of Ministers of Ukraine №786 dated 15.07.97 “Regarding to the order for rationing of specific consumption of fuel and energy resources in public production” and according to “The main methodological approaches for rationing of specific consumption of fuel and energy resources in public production” (approved by the order of State agency on energy efficiency and energy saving of Ukraine №93 dated 14.10.1997). The instruction provides the structure and the methodology to determine expenditure rates of thermal energy for the product in dairy industry based on economic and financial grounds. The instruction also contains respective examples of calculations of expenditure rates and the reference information. The instruction is dedicated for practical use on enterprises of dairy industry and by planning organizations or divisions in the process of rationing and implementation of energy saving modes.Документ Інструкція з нормування витрат електричної енергії на виробництво холоду(1998) Баранов, Володимир ІвановичІнструкція з нормування витрат електричної енергії на виробництво холоду укладена у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 15.07.1997 р. № 786 "Про порядок нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів у суспільному виробництві" та "Основних методичних положень з нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів у суспільному виробництві" (Затверджено наказом Держкоменергозбереження від 14 жовтня 1997 року № 93). В інструкції подані склад і методика визначення технічно і економічно обґрунтованих норм витрат електричної енергії на 1 Гкал штучного холоду, що виробляється на підприємствах молочної промисловості, а також наведено приклад розрахунку норм та довідкові дані. Інструкція призначена для практичного використання підприємствами молочної промисловості України, незалежно від форм їх власності, і плануючими організаціями при нормуванні та впровадженні режимів економії електричної енергії. The instruction for the rationing of electric energy consumption to production of cold has been prepared in accordance with a decree of Cabinet of Ministers of Ukraine №786 dated 15.07.97 “Regarding to the order for rationing of specific consumption of fuel and energy resources in public production” and according to “The main methodological approaches for rationing of specific consumption of fuel and energy resources in public production” (approved by the order of State agency on energy efficiency and energy saving of Ukraine №93 dated 14.10.1997). The instruction provides the structure and the methodology to determine expenditure rates of electricity per 1 gigacalorie of the cold in dairy industry based on economic and financial grounds. The instruction also contains respective examples of calculations of expenditure rates and the reference information. The instruction is dedicated for practical use on enterprises (with any type of ownership) of dairy industry of Ukraine and by planning organizations or divisions in the process of rationing and implementation of energy saving modes.Документ Удосконалення обліково-аналітичної роботи та її вплив на економічну інтеграцію країни(2018) Чернелевський, Леонід Миколайович; Беренда, Надія Іванівна; Власенко, Ірина Михайлівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Колос, Ірина Василівна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Лісовий, Андрій Васильович; Михайленко, Ольга Валеріївна; Момот, Людмила Володимирівна; Небильцова, Валентина Михайлівна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Осадча, Ганна Григорівна; Приступа, Валерій Іванович; Прохорова, Любов Іванівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Скоморохова, Світлана Юріївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Темчишина, Юлія Леонідівна; Терещенко, Лариса Олександрівна; Чернелевська, Олена ЛеонідівнаУ монографії розкрито теоретичні, методичні та прикладні аспекти обліку, аналізу й аудиту різноманітних спрямувань виробничо-господарської діяльності підприємств агропромислового комплексу та переробної промисловості в умовах євроінтеграційних процесів. Досліджено обліково-аналітичне забезпечення та особливості формування облікової політики підприємства з урахуванням МСФЗ. Економічну концентрацію як фактор зростання економіки України вивчено за умови її впливу на рівень світового споживання та кон’юнктури на вітчизняний ринок продовольства, стійкого розвитку підприємств на основі реалізації його економічного потенціалу та дослідження стану продовольчої безпеки країни. The monograph reveals theoretical, methodical and applied aspects of accounting, analysis and audit of various directions of production and economic activity of enterprises of agroindustrial complex and processing industry in the conditions of European integration processes. The accounting and analytical support and peculiarities of formation of the accounting policy of the enterprise with consideration of IFRS are researched. Economic concentration as a growth factor of Ukraine's economy has been studied considering its impact on the level of world consumption and market conditions on the domestic food market, sustainable development of enterprises on the basis of realization of its economic potential and studying the state of food security of the country.Документ Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles(2013) Zanozovska, OksanaThe paper investigates the introduction of a quality management systembased on the HACCP principles in the dairy industry. The benefits and costs on implementing HACCP system for dairy enterprises are determined in this paper.