Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Концепція загального управління якістю на підприємствах індустрії туризму: функції та фази впровадження(2020) Баєв, Вадим Вікторович; Сологуб, Юрій Іванович; Безпала, Ольга Василівна; Мельник, Ірина ЛеонідівнаМетою дослідження є визначення основних понять принципів TQM та їх впровадження в систему менеджменту якості на підприємствах туристичної індустрії країниДокумент Development of quality management systems in the hotel-restaurant business(2018) Kuzmin, Oleg; Pozdniakov, Serhii; Kiiko, Victoriia; Akimova, LiudmilaWithin the framework ot the quality management system, a method of quality rating of daily rations in hotels and restaurants is considered. The structure of qualitative indexes and results of experimental research of complex diet quantitative rating are represented.Документ Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.Документ Роль систем управління якістю в забезпеченні сталого розвитку економіки(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаПроведено дослідження щодо сучасного стану систем управління якістю, висвітлені основні проблеми в цій сфері. A study on the current state of quality management systems, highlight the major problems in this area.