Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання(2013) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаРозглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.Документ Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі(2012) Євчук, Яна Валеріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван ФедоровичНаведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.Документ Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаРозглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.Документ Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаНаведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.