Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві
    (2004) Аксьонова, І. В.; Антонюк, Марія Миколаївна; Устинов, Юрій Васильович; Стабнікова, Олена Всеволодівна
    Вивчено можливість використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарській промисловості. Показано необхідність введення цукру в рецептуру тіста і збільшення тривалості розстоювання напівфабрикатів для виготовлення селенозбагачених булочних виробів профілактичного призначення високої якості зі збереженням основних параметрів технологічного процесу. The possibility of the use of selenium-enriched yeasts in the baking industry. The necessity of the introduction of sugar in the recipe and increase the time of the test proving semis to obtain preventived high selenium-enriched bakery products with maintaining the basic parameters of the process.