Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту
    (ХДУХТ, 2006) Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Розглянуто проблеми формування асортименту екструдованих продуктів, доведено доцільність використання рослинних та тваринних добавок при їх виробництві, розроблено товарознавчу класифікацію продуктів екструзії. The problems of formation of the range of extruded products, proven the usefulness of supplements of plant and animal origin in their production, designed tovarovednyh classification extrusion products.
  • Ескіз
    Документ
    Експертна оцінка якості дієтичних кисломолочних напоїв
    (ЛІЕТ, 2010) Аннєнкова, Надія Борисівна; Банникова, Т. С.
    Надано експертну оцінку якості дієтичних кисломолочних напоїв, розроблено критерії оцінювання, за проведеними дослідженнями виявлено напої з найвищими показниками якості.
  • Ескіз
    Документ
    Безпека споживання та корисні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів
    (2007) Аннєнкова, Надія Борисівна
    Досліджено корисні властивості та безпечність споживання нових комбінованих екструдованих продуктів. We studied the beneficial properties and the safety of the new combined extruded products.
  • Ескіз
    Документ
    Споживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів
    (КНТЕУ, 2006) Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Розглянуто споживні властивості нових комбінованих екструдованих продуктів обґрунтовано можливості підвищення їх біологічної цінності та узагальнено результати досліджень. We consider consumer properties of new combined extruded products reasonably possible increase their biological value and summarizes the results of research.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів
    (КНТЕУ, 2008) Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Представлено результати дослідження ринку та інновацій екструдованих продуктів і визначено напрямки нарощування обсягів у сфері виробництва. The results of market research and innovation, extruded products and directions of increase in production volumes.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ринку майонезу
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна; Попова, Яна Андріївна
    Досліджено ринок майонезу та виявлено доцільність розширення асортименту пісних майонезів, за рахунок розробки нових видів збагачених біологічно цінними добавками рослинного походження. The market of mayonnaise was investigational and Possibility is educed of expansion of assortment by the production of new vegetable mayonnaises kinds with biologically valuable vegetable additions.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи подовження зберігання та підвищення безпечності фісташок
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна; Яковлева, Н. Р.
    У статті наведено результати дослідження якості фісташок у процесі зберігання, запропоновано з метою підвищення безпечності та подовження терміну зберігання обробляти фісташки у розчині із зменшеною концентрацією солі та з додаванням порошку імбиру і концентрату артишоку.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення споживних властивостей бальзамів для волосся
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна
    У промислових умовах ТОВ ЛФ ,,Контур-Дельта”, м. Луганська виготовлено бальзам ,,Родзинка” з удосконаленими споживними властивостями. Він містить натуральні природні компоненти, сприяє росту та відновленню волосся і цілком безпечний у споживанні. In the industrial conditions of Limited Liability Company “Contour-Delta” of Lugansk is created the balsam ,,Rodzynka” on the basis of components of natural origin which not only helps hair to grow and becomes stronger but is also enough safe in usage.
  • Ескіз
    Документ
    Майонезний соус з використанням насіння льону
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна; Рудавська, Ганна Богданівна
    Доведено можливість удосконалення пісних майонезів та підвищення їх біологічної цінності за рахунок використання борошна із насіння льону та інших рослинних добавок. Proved the possibility of upgrading the mayonnaise sauces and increasing their biological value with the help of use of flax seeds and other natural addings.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка нових екструдованих сандвічів
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна
    Шляхом моделювання сировини, з метою підвищення біологічної цінності, розроблено та представлено нові екструдовані сандвічі, надано їх товарознавчу оцінку. By the way of modelling the sources with the purpose of increase of biological value the recepy of new extrusive sandwiches was developed, they commodity evaluation givene.