Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
    (2015) Малежик, Іван Федорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Писарєв, Максим Григорович
    Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є охолодження продуктів і напівфабрикатів. Але даний метод не набув значного поширення через коротку тривалість зберігання. У роботі наведено результати дослідження процесу сушіння картоплі трьома методами: конвективним, терморадіаційним і комбінацією цих методів. The most effective method of food preservation today is cooling of products and semi-products. Вut this method has not acquired a significant spread through brief period of conservation. The paper studies the drying of potatoes by three methods: convection, thermal radiational and a combination of these methods.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі
    (2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович
    У статті представлені результати розробки технологій напівфабрикату з картоплі із зниженням енерговитрат. В статье представлены результаты разработки технологий полуфабриката из картофеля со снижением энергозатрат. The article presents the results of development of technologies of potato semifinished products with reduced energy consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі
    (2017) Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. The most effective method of food preservation today is dry. However, this method is also the most expensive.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі
    (2015) Малежик, Іван Федорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович; Мисюра, Тарас Григорович
    Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Отримана математична залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі. Technology for drying potatoes was improved and the ways of its intensification were suggested. We also received a mathematical dependence for calculation the drying process of potato.