Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження інвестиційної привабливості харчової промисловості
    (2014) Басюк, Тетяна Петрівна
    В статті розглянуто та згруповано методичні підходи щодо оцінки інвестиційної привабливості галузі. Методи оцінки розподілено на групу якісних та кількісних за критерієм форми кінцевого результату. Запропоновано систему аналітичних показників, необхідних для рейтингової або інтегральної оцінки інвестиційної привабливості галузі. Здійснено аналіз динаміки обсягу капітальних інвестицій в харчову промисловість та їх структури за джерелами фінансування. Акцентовано увагу на основних причинах змін в інвестиційній привабливості харчової промисловості. Продемонстровано ефективність здійснення капітальних інвестицій через показники стану та ефективності використання основних засобів підприємств харчової промисловості. Виділено основні проблеми інвестиційного забезпечення розвитку харчової промисловості та сформульовано напрямки їх вирішення. In the article the sale and methodological approaches to assessing the investment attractiveness of the industry. Methods of assessment distributed to the group for the qualitative and quantitative criteria form the final result. The system of analytical indicators necessary for integrated assessment or rating of investment attractiveness of the industry. The analysis of the dynamics of capital investments in the food industry and their structure by source of funding. The attention is focused on the main causes of changes in the investment attractiveness of the food industry. The effectiveness of capital investments through the performance and efficiency of state assets the food industry. The main problem of investment security of the food industry and formulated directions of their solution.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (2014) Басюк, Тетяна Петрівна
    У статті проаналізовані передумови, формуючі інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Зазначено переваги та недоліки існуючих методичних підходів щодо оцінки інвестиційної привабливості підприємств. Обґрунтовано вибір методики оцінки інвестиційної привабливості готелів та ресторанів з урахуванням специфіки їх діяльності. The article analyzes the source, forming the investment attractiveness of enterprises of hotel and restaurant business. Ukaany advantages and disadvantages of existing methodologies for assessing the investment attractiveness of enterprises. The choice of methods for the determination of the integral index of evaluation of investment attractiveness of hotels and restaurants to suit the specifics of these enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Інвестиційна привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (Басюк, Т. П. Інвестиційна привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. П. Басюк // Вісник Запорізького національного університету : збірник наукових праць. – Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2013. – С. 12-18. - (Економічні науки)., 2013) Басюк, Тетяна Петрівна
    У статті надано визначення поняття «інвестиційна привабливість підприємства» з чіткою прив’язкою до особливостей готельно-ресторанної сфери діяльності. Систематизовано фактори, які впливають на інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано вибір методики для визначення інтегрального показника оцінки інвестиційної привабливості готелів та ресторанів з урахуванням специфіки цих підприємств. The article presents the definition of " investment potential " with a clear reference to the features hotel and restorant. The factors that affect the investment attractiveness of enterprises hotel and catering business. The choice of methodology for the determination of the integral index of the investment attractiveness of hotels and restaurants to suit the specifics of these enterprises.