Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинності(2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег ВікторовичДосліджено технологію персоналізації даних в сучасних готелях. Встановлені функціональні можливості, що сприяють підвищенню ефективності діяльності готельних підприємств, зниженню витрат, покращенню рівня обслуговування. The technology of data personalization in modern hotels was investigated. Functional capabilities that contribute to improving the efficiency of hotel enterprises, reducing costs, and improving the level of service have been established.Документ Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Тернавська, Ірина МиколаївнаПроведено оцінку якості інноваційних гарячих солодких страв фонданів спеціального призначення та визначено їх безпечність. Estimated quality of an innovative hot desserts fondans for special purpose and determined their safety.Документ Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна ІванівнаЗа результатами органолептичних досліджень обрано ПАР для поліпшення споживних властивостей фонданів для хворих на целіакію. Розроблено функціональну та апаратурно-технологічні схеми виробництва фонданів спеціального призначення. By the results of organoleptic researches was chosen the surfactant to improve consumer properties of fondans for suffer's by celiac disease. Developed the functional and hardware-technological schemes of production of fondans for special purpose.Документ Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПодано результати практичних досліджень з обґрунтування рецептурного складу під час виготовлення фонданів спеціального призначення як нової гарячої солодкої страви, що дозволяє розширити асортимент страв для окремих верств населення у закладах ресторанного господарства. This article is dedicated to the research and to argument of selection of raw materials for fondans, for special purposes. A significant segment of products presented as hot desserts, are in high demand and popularity among different age groups. This leads to the further development of improvement the technological process production of recipe compositions using mathematical modeling. Diversification of raw materials for fondant will improve or modify the organoleptic quality indicators of the dessert, such as taste, flavour, color, appearance and perfect the nutritional and biological value of dessert. Therefore, it is reasonable to conduct the experimental research and develop the technical documentation for new types of fondant desserts with alternative raw materials.Документ Сіль – як основна приправа в технології продукції ресторанного господарства(2014) Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаУзагальнено та систематизовано класифікацію солі, а також проведено аналіз її світового різноманіття. Деталізовано можливість використання різних видів солі у технологіях приготування страв. Generalized and systematized classification of salt as well as the analysis of global diversity. Detailed the using of different types of salt in cooking technology.Документ Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства(2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаУ статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства.Документ Розвиток готельного господарства столичного регіону України(2012) Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаУ статті розглянуто питання сучасного стану та перспектив розвитку готельного господарства м. Києва. The paper deals with the current state and prospects of development of the hotel industry in Kiev.Документ Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України(2012) Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаРозглянуто питання стану та перспектив розвитку ресторанного господарства м. Києва. The problem of the status and prospects of the restaurant industry of Kiev.Документ Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Ворона, О. П.Подано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності. The article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value.