Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор СерафімовичДосліджено розмір кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока, виготовленого з глюкозно-фруктозними сиропами. Доведено позитивний вплив сиропів на процеси кристалізації лактози. Studied the size of lactose crystals condensed thermally processed milk, made from glucose-fructose syrup. The positive influence of syrups on the crystallization of lactose.Документ Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого(2009) Шпачук, Людмила Володимирівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Богданов, Єгор СерафімовичНаведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.