Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання ферментних препаратів(2006) Білько, Марина Володимирівна; Гержикова, Вікторія ГригорівнаПроведено дослідження впливу ферментних препаратів на аромат і дегустаційний бал столових виноматеріалів Аліготе, Шардоне, Ркацителі, Фетяска і Каберне-Совіньйон.Документ Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду(1998) Білько, Марина Володимирівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Михайлевська, Т. В.Досліджено сухі вина з сортів винограду Рислінг та Ркацителі з використанням ферментного препарату NOVOFERM 12. Доведено позитивний вплив ферментного препарату на вихід сусла та дегустаційну характеристику столових сухих вин.Документ Дослідження впливу активного вугілля на якість виноматеріалів для ароматизованих напоїв(2010) Білько, Марина Володимирівна; Добоній, Інна ВасилівнаЕкспериментально обґрунтований вибір активного вугілля марок Декоран та Грануколь ГЕ в технології ароматизованих напоїв. Встановлені оптимальні дози вугілля та час обробки виноматеріалів, що забезпечують зниження концентрації екстрактивних та летких речовин и створення основи для ароматизованих вин.Документ Дослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових вин(2012) Білько, Марина ВолодимирівнаПредставлені дослідження ароматичного комплексу червоних столових вин. Виявлені класи речовин, які формують аромат червоних столових вин. Встановлено значний вплив групи летких фенолів на аромат червоних столових вин.