Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу рН та титрованої кислотності на формування якісних показників рожевих столових виноматеріалів
    (2013) Білько, Марина Володимирівна; Дунаєва, О. Ю.
    В роботі розглядається вплив титрованої кислотності винограду та рН виноматеріалів на окисно-відновний стан, оптичні показники та фенольні й барвні речовини рожевих столових виноматеріалів. Встановлені оптимальне значення титрованої кислотності винограду та рН рожевих виноматеріалів. In article considers the influence of grape titratable acidity and pH of wines at the oxidation-reduction processes. Optical parameters at phenolic and colored substances of rose table wines are opened in this work. The standard of grape titratable acidity and pH of rose table wines are studied in this work.
  • Ескіз
    Документ
    Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин
    (2011) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Ларін, Віталій Володимирович
    Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу активного вугілля на якість виноматеріалів для ароматизованих напоїв
    (2010) Білько, Марина Володимирівна; Добоній, Інна Василівна
    Експериментально обґрунтований вибір активного вугілля марок Декоран та Грануколь ГЕ в технології ароматизованих напоїв. Встановлені оптимальні дози вугілля та час обробки виноматеріалів, що забезпечують зниження концентрації екстрактивних та летких речовин и створення основи для ароматизованих вин.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів
    (2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна
    Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив оклеючих матеріалів на стабільність кольору рожевих столових виноматеріалів
    (2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Ткаченко, О. Б.
    Представлені результати досліджень впливу різних комбінацій оклеюючих препаратів закордонного виробництва на зміну кольорових характеристик рожевих столових виноматеріалів.
  • Ескіз
    Документ
    Вискоякісне чисте вино
    (2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Білько, Марина Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Виготовлене із високоякісного винограду сухе вино містить понад 400 корисних для організму людини речовин, в тому числі практично всі необхідні для нормальної життєдіяльності біологічно активні речовини, мікроелементи, ферменти.