Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв
    (2010) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав Віталійович
    В роботі викладено принципи оцінки якості виробничих процесів, щодо харчових виробництв. Представлений опис структури та функціональної будови системи керування якості, що будований на принципах системного дослідження технології виробництва. Приведений порядок застосування системи якості на виробництві. Прикладом агрегованого комплексу для застосування створеної системи запропоновано виробництво поліетилентерефталат тари для безалкогольних напоїв. In work are represented quality estimation principles of production processes, concerning food productions. Is represented structure description and functional construction of management system by quality, which built on principles of system research by technological production. Brought, also execution order by system quality in production. By example of aggregated complex for use of created system is offer production package from polyethylene terephthalate for non-alcoholic drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Використання статистичних методів контролю в системі моніторингу якості виробництва тари із ПЕТФ
    (2011) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав Віталійович
    В якості вирішення проблеми підвищення якості виробництва упаковки авторами запропоновано комплексне рішення задач, що включають процедуру моніторингу якості виробництва продукції (пляшок з ПЕТФ), впровадження коригувальних і запобіжних дій, застосування статистичних методів аналізу та регулювання якості продукції, що дозволить попередити, виявити виготовлення дефектної продукції та уникнути його For the packaging production quality improvement problem, the complex solution is proposed, including: products (PETF bottles) quality monitoring procedure, introduction of the corrective and preventing actions, and the use of the statistical methods of production quality analysis and control that will allow to prevent, to detect and to avoid producing defective products.