Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння
    (2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Методом оптичної мікроскопії вивчено мікроструктуру порошків моркви, отриманих за допомогою різних методів сушіння. Виявлено відмінності у мікроструктурі порошків, що обумовлені способом сушіння. Виявлено подібність у будові тканин свіжого овоча та частинок порошків. The method of optical microscopy The microstructure of carrot powder, made by different methods of drying. The differences of the microstructure of powders, which are due to their method of production. Revealed similarity of the structure of tissues and fresh vegetable powder particles.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла
    (2011) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    У статті наведено результати досліджень мікроструктури суспензій порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. Досліджено зміни дисперсності та форми зв’язків вологи водної фази у збагаченому маслі при зберіганні. The results of studies of the microstructure of suspensions of carrot powder and cold cryogenic spray drying. Priorities established using cold powder spray drying production of enriched butter. The changes in the form of dispersion relations and the redistribution of moisture-rich aqueous phase oil during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення вершкового масла порошком моркви
    (2003) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    У статті розглянуто можливість отримання високо вітамінізованого вершкового масла шляхом додавання до нього порошку із моркви. Вивчено вплив добавки на структурно-механічні властивості масла.
  • Ескіз
    Документ
    Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви
    (2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено зміни, що протікають у жировій фазі вершкового масла, збагаченого порошком моркви в процесі його зберігання. Встановлено вплив добавки порошку моркви, отриманої способом холодного розпилювального сушіння, на процеси кристалізації гліцеридів. The method of differential scanning calorimetry study the changes occurring in the fat phase of butter-rich powder of carrots during storage. The effect of the addition of carrot powder, obtained by cold spray drying, the crystallization of glycerides.