Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення для дітей шкільного віку
    (2014) Коломієць, Наталія Сергіївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
    Наведено, що регулярне вживання продуктів оздоровчо-профілактичного харчування компенсує дефіцит біологічно активних компонентів, знижує ризик різноманітних захворювань. Given that regular use of health-care products food compensates deficiency of bioactive components reduces the risk of various diseases.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировини
    (2014) Гащук, Олександра Ізидорівна; Хавро, Аліна Юріївна
    В даній статті наведено дані про розроблення продуктів, а саме, паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировини. This paper shows the development of products, namely, pastes functional purpose of using non-traditional materials.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович
    У даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович
    В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.