Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
    (2008) Гнатенко, Олена Андріївна
    Розглянуто теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів та запропоновано авторське бачення даних понять. Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food are considered and author vision of these concepts is offered.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні основи оцінки рейтингу конкурентоспроможності продукції
    (2007) Гнатенко, Олена Андріївна
    Розглянуто методичні основи оцінки рейтингу конкурентоспроможності продукції. Представлена будова загальної схеми рейтингового аналізу, виявлення його сутності та призначення. Methodical basises with rating analysis of competitiveness products have considered. Structure of common scheme of rating analysis have been presented, determine of essence and appointment it.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів
    (2007) Гнатенко, Олена Андріївна
    Розглянуто рейтингове управління конкурентоспроможністю молококонсервної продукції, запропонована його технологічна схема. Представлені стратегії, які суб’єкт рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції на основі даних про стан продукту та зовнішнього середовища розробляє загальну стратегію виробництва і реалізації продукції. The rating management of sucklings food products is considered a competitiveness, offered him flowsheet. Presented strategies which the subject of rating management of products a competitiveness on the basis of information about the state of product and external environment develops general strategy of production and realization of products.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі
    (2009) Гнатенко, Олена Андріївна
    Розглянуто інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі. Запропонована модель збору та обробки інформації молококонсервного підприємства про досліджувану продукцію для управління на основі рейтингу. Розкрито кілька напрямків аналізу конкурентно-аналітичної інформації. The informative providing of determination of rating of competitiveness of products is considered in a market environment. Offered model of collection and treatment of information of milk enterprise about the probed products for a management on the basis of rating. A few directions of analysis are exposed competition analytical to information.