Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини(2001) Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван СтепановичМетодом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового масла. We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis.Документ Формування кристалоутворень високоплавких гліцеридів за даними теплофізичних і мікроструктурних досліджень(1998) Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій ВолодимировичВивчали закономірності утворення дискретних груп гліцеридів і співкристалізації їх у процесі формування кристалоутворень гліцеридів молочного жиру. We studied the patterns of formation of discrete groups of glycerides and co-crystallization them in crystall forming of glycerides of butterfat.