Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалений експрес-метод визначення кольоровості білого цукру на модернізованому колориметрі ЦУ ТЕП-СМ(2010) Тихонюк, A. B.; Дадеко, Л. І.; Хомічак, Любомир Михайлович; Клименко, Лариса СтепанівнаЗа рахунок модернізації приладу для вимірювання кольоровості білого цукру без розбавлення та вдосконалення відповідної методики без попередньої пробопідготовки вдалося скоротити тривалість проведення аналізу до 30 секунд та отримати значення кольоровості з похибкою, що не перевищує вимоги ДСТУ 2015-92 (ГОСТ 12572-93).Документ Експрес-метод для поточного контролю кольоровості кристалічного цукру-піску(2012) Платонов, Віталій Васильович; Дадеко, Л. І.; Ковальчук, А. В.; Хомічак, Любомир Михайлович; Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса Степанівна; Штангеєв, Валерій Остапович; Чернявська, Людмила Іванівна; Михайленко, О. П.Наведені відомості про вимоги до кольоровості цукру в бальній системі в країнах ЄС, описаний принцип дії вітчизняного приладу для визначення кольровості цукру в кристалічному вигляді та порівняння показників, одержаних на ньому та колориметрі КФК-3.