Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива
    (2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна
    Наведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.
  • Ескіз
    Документ
    Покращення якості пива з використанням замінників солоду
    (2011) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна; Богданов, Єгор Серафімович
    Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на фізико-хімічні показники, величину хмельової гіркоти пива та динаміку діацетилу в процесі бродіння. Досліди показують що використання економія гіркоти хмелю за вмістом альфа-кислот на 12 - 20 %. Підвищення рівня біологічної та колоїдної стійкості за рахунок збільшення ступеню зброджування, накопичення більшої кількості спирту, зниження вмісту білкових речовин і поліфенолів - попередників помутнінь пива. Results on the effect of malt sugar-substitutes on physico-chemical parameters, the value of hop bitterness of beer and the dynamics of diacetyl during fermentation. Experiments have shown that the use of these substitutes can save alpha acid hop in the 12 - 20%, and also leads to increased levels of biological and colloidal stability by increasing the degree of fermentation, the accumulation of large amounts of alcohol, reducing the amount of proteins and polyphenols - precursors of beer haze.
  • Ескіз
    Документ
    Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
    (2010) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія Василівна; Дерій, Олена Іванівна
    Наведені результати впливу використання цукровмісних замінників солоду на якість сусла і готового пива, а також на біологічну і колоїдну стійкість пива.